Değerlendirdiklerim...

evrim2008

Sabırlıyım,bekliyorum:)
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
572
0
"Bluz" benim eski bir elbisemdi bende boyunu kısalttım."Elbise siyah" da benim uzun kollu bir elbisemdi kollarını kestim boyunu kısalttım."K.rengi bluz" boğazlıydı boğaz kısmını kesip kurdele ile süsledim."Mavi bluz" benim eteğimdi biraz kestim üst kısmını büzdüm."Sarı t.shirt" eski t-shirtümdü kısa geliyordu bende kenar kısımlarını açıp süsledim kız bebek elbisesi olur diye düşündüm.

Eklentiler

• $Bluz.JPG
    61,9 KB · Görüntüleme: 119
  • $Elbise siyah.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 142
  • $K.rengi bluz.JPG
    39,3 KB · Görüntüleme: 191
  • $Mavi bluz.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 122
  • $Sarı t-shirt.JPG
    50,7 KB · Görüntüleme: 146
"Turuncu bluz" yarım kolluydu kollarını kestim yine boyu kısa geliyordu buda bebek elbisesi olabilir diye düşünüyorum süsleme yapmadım henüz."Tülbent elbise" 2 tülbenti kenarlarından dikerek yaka oyuntusu vererek en sonda askı kısmına kurdele geçirererek yaptığım bir iş.

Eklentiler

• $Turuncu bluz.JPG
    38,2 KB · Görüntüleme: 240
  • $Tülbent Elbise.JPG
    63,5 KB · Görüntüleme: 797
canım resimleri açık ekleseydin daha iyi olurdu.resmi açtıktan sonra sağ tıkla özellikler çıkar onuda tıkla.orda url adresi var onu http:// den sonrasını kopyala ve mesaj yazma yerine yapıştır.ok de.ellerine sağlık bu arada.

Teşekkür ederim canım o şekilde yüklemeye çalışıyorum birkaçtır sürekli sorun çıktığı için bu şekilde yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…