Bende normalim diye sordum sdce keseyi görebilirmiyim peki bu değerdeKızım beş haftalık gebesin artık normal olsun istersen…
Alttan muayene ile bir ihtimal gözükür ama kesin net görmek için bir iki haftan var kuzuBende normalim diye sordum sdce keseyi görebilirmiyim peki bu değerde
Ama bu değerle keseyi görürsünüz diyorlar benim adetim gecikeli 6 gün oldu dahakese için regl gecikmesinin 10.günü gitmenizi öneririm ben. doktorlar da öyle öneriyor.
benim de genelikte mide bulantısı, ağrı vs olmadı. reglimden 1 hafta önce 3-4 gün süren bir regl sancım oldu hafif başka da bir sey hissetmedim. hee bir de göğüs ağrısı
evet ama değerden çok haftası da önemli. ben 10.gün gittiğimde bebek 5+3teydi. zaten mesela 4.haftada bazen görünmüyor ve vajinal muayene istenebiliyor. bence gerek yok 4 gün daha bekleyinAma bu değerle keseyi görürsünüz diyorlar benim adetim gecikeli 6 gün oldu daha
Maşallah, çokta dillendirmeyin bu durumu olur mu...Ben de 3 çocuk doğurdum ilk aylar bulantı dışında hiç bir rahatsızlık yaşamadım.Merhabalar çatlatma iğnesi ile hamile kaldığımı öğrendim 20 ağustosta beta değerim 145 di 2 gün sonra 333 oldu dün 28 ağustosta 4587 olmuş yani 6 günde bukadar artması iyimi normal mi sizce ayrıca hiç miğde bulantım ağrım sızım yok sdce ara sıra batma ve kasık ağrısı oluyor 10 saniye sürüyo geçiyor uyku problemim koku hassasiyetim yok normalmi sizce yardımcı olursanız çok sevinirim
Görürsünüz ben 3binli değerle karından gördüm önemli olan beta değeri diye biliyorum belki sizinki erken döllenme oldu bilemeyiz ki birkaç gün farketmesi normal bence siz gidin doktoraAma bu değerle keseyi görürsünüz diyorlar benim adetim gecikeli 6 gün oldu daha
Gittim o gün kese göründüGörürsünüz ben 3binli değerle karından gördüm önemli olan beta değeri diye biliyorum belki sizinki erken döllenme oldu bilemeyiz ki birkaç gün farketmesi normal bence siz gidin doktora
Benimde o gün gittim göründü canımbetam 2000lerdeyken keseyi gördüm ama benim normal yolluydu kaç günlük gebeydim bilmiyorum ve kese görünmesinde günün mü etkisi var onu da bilmiyorum. Reglimin gecikmesinden 6gün falan sonra karından göründü.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinGittim o gün kese göründü
Merhaba bende 5+1de gideceğim hastaneye karından bakılırsa gorulurmu kese.evet ama değerden çok haftası da önemli. ben 10.gün gittiğimde bebek 5+3teydi. zaten mesela 4.haftada bazen görünmüyor ve vajinal muayene istenebiliyor. bence gerek yok 4 gün daha bekleyinbiz valla net görebilelim diye 10.gün gittik.
bence görünür. idrara sıkışık gidinMerhaba bende 5+1de gideceğim hastaneye karından bakılırsa gorulurmu kese.
Tamam sağolunbence görünür. idrara sıkışık gidin