Kızlar nasıl değerim ben fazla anlamıyorum yardımcı olurmusunuz mol gebelik geçirdim değerlerimi takipnetceklermis değerler ne zaman düşüyor sıfırlana kadar dedi doktor bu değer cabuk sıfırlamıştı benim gibi yaşayanlar yani bu değer tehlikeli mi
Kızlar nasıl değerim ben fazla anlamıyorum yardımcı olurmusunuz mol gebelik geçirdim değerlerimi takipnetceklermis değerler ne zaman düşüyor sıfırlana kadar dedi doktor bu değer cabuk sıfırlamıştı benim gibi yaşayanlar yani bu değer tehlikeli mi
Maşallah sağlıkla gelsin inşallah rabbim banada nasip etsin ben de korundum sonra kimyasal geçirdim Kasım'da şimdide yeniden deniyoruz inşallah sağlıkla kalırım kan değerlerim dusukmus vitamin kan ilaçları kullanıyorum inşallah faydasini görürüm inşallah Rabbim böyle uğraşan sürekli düşük yapan senelerce uğrasan kadınlara sağlıkla nasip etsin içinde benimde hamilesin benim içinde dua edermisin
Mesajini şimdi gördüm ben bir yıl geçti sayılır yani tekrar hamile kaldım ama oda olmadi kimyasal di düştü hamilelik belirtilerimde baya vardı inşallah isteyen herkese sağlıkla rabbim nasip eder sizin son durum ne oldu