Değer..

Bayanhazine

"Onu" ihtiyaç haline getirme..
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
787
448
103
Hanımlar merhaba,

Yaklaşık bir yıldır süregelen bir ilişkim var.
İnişli çıkışlı olsa da bu aralar normaldik. Ben bu öküze yılbaşı geliyor diye hediye aldım. Biri onun en çok sevdiği 212 parfüm birde özel tasarım Pierre cardin (sevgilimin adının yazılı olduğu) kemer-cüzdan ve kalem aldım. Bunları çok özenle kutuladım, üzerlerine Notlar yazdım. Bu hediye mevzusu aralık ayı boyunca konuşuldu. Bekliyorduk ikimizde.
Yanlış anlamayın lütfen ama hakverirsiniz ki, kadınlara hediye almak, erkeklere almaktan daha kolay değil mi? Hani özel bir çiçek bile beni mutlu etmeye yeterdi.. Bana üzerinde fotoğrafımızın olduğu bi puzzle almış, fotoğrafçıda yapmayanı dövüyorlar Allah aşkına. Puzzle de 50-60 parça, yapımı 30 dk. (Bozum yaptım)
Şimdi aranızda lütfen, maddiyata önem verdiğimi düşünen olmasın, hediye dediğiniz maneviyatın maddiyata dönüşmüş halidir. Hediye verilen değerin somutlaşmış halidir, ne kadar düşünüp önem verdiğini gösteren şeydir..
Sinirlerim bozulsa da o kadar beğenmiş gibi yaptım ki. Hayır bu puzzle olayını zaten konuşmuştuk, ben ona bi fotoğrafçıda yaptıralım 1500 parça demiştim (ekim ayında) tamam deyip konuyu kapatmıştı.

Mesela Doğum günümde bana bir çiçek almıştı, (eylül ayı) sağolsun. Bende onun Doğum gününde (mart ayı) gittim Zara'nın erkek giyiminden 2 gömlek 1 t-short, zippo orijinal çakmak, 212 parfüm almıştım.
Ayları söylememin sebebi, onun Doğum gününde biz 1 aylık tanışıyorduk, benim Doğum günümde 7 ay!)
Bu arada o bir doktor, ben se çalışmıyorum..
Maddi durumu fazlasıyla yerinde ama oldukça öküz biri.
O kadar kırıldım ki, bazen normal günlerde içimden gelerek aldığım hediyeyi (gömlek) kardeşine verdiğini biliyorum ya, çok beğenip bir hafta giydikten sonra kardeşim çok istedi demişti..

Gerçekten sinirlerim bozuldu ya..
Yazarken bile sinirlerim bozuldu..

Şimdi napayım ben, bu değersizlik değil mi?
Okumamış cahil ya da gelişmemiş biri değil ki?

Hediyeleşmek çok güzel de fazla abartmamış mısın?
Sadece parfüm alsan ne olur ki?
Başka özel günde gömlek alırsın.
Hele ki kendisi bu kadar önem vermezken senin yağdırman neyin nesi anlamadım ben?

Hediyeleşmek çok güzel de fazla abartmamış mısın?
Sadece parfüm alsan ne olur ki?
Başka özel günde gömlek alırsın.
Hele ki kendisi bu kadar önem vermezken senin yağdırman neyin nesi anlamadım ben?
Yılda 2-3 defa hediyeleşiyoruz zaten, onda da basite kaçmak istemiyorum doğrusu..
Bilmiyorum çok fazla olmuş değil mi..

Yılda 2-3 defa hediyeleşiyoruz zaten, onda da basite kaçmak istemiyorum doğrusu..

cnm bencede cok fazla olmus. erkekler bızler gıbı dusuncelı degıl malesef. unutma hersey karsılıklı olmalı. bır ttaraf daha fazla dusunen daha fazla veren taraf oldugunda denge bozuluyor

Bana göre çok fazla.
Ben zaten kıyafet, parfüm gibi hediyeleri çok garip bulurum.
En güzel hediye erkeğe yiyecek, kadına takı ya da çiçektir.
Maddi duruma göre bu hediyelerden biri seçerdim ben olsam.

Bana göre çok fazla.
Ben zaten kıyafet, parfüm gibi hediyeleri çok garip bulurum.
En güzel hediye erkeğe yiyecek, kadına takı ya da çiçektir.
Maddi duruma göre bu hediyelerden biri seçerdim ben olsam.
Ona yemek yapamıyorum, doğrusu Doğum gününde ona birde ellerimle yaş pasta yaptım, fakat 1-2 çatal aldı daha yemedi..
Şimdi şubat ayında 1. Yılımız olacak birde 14.şubat olduğunu varsayalım.
Hiçbişi yapmayacağım!

cnm bencede cok fazla olmus. erkekler bızler gıbı dusuncelı degıl malesef. unutma hersey karsılıklı olmalı. bır ttaraf daha fazla dusunen daha fazla veren taraf oldugunda denge bozuluyor
Evet şimdi yazarken farkettim de, ne çok şey yapmışım. Bir yıla sığdırmışım..
Değmez..

Ne istediğini açık açık söylesen , kimse müneccim değil.
Hediyeye bozulunur mu ya, yapmayın allasen.
Maddi değerde değilim demişsiniz ama burdan pek öyle durmuyor.

Yok ben de yemek yapmasını beceremezdim zaten.
Yiyecekten kastım çikolata, meyve ya da börek.
İnan kocamla 1,5 yıl flört ettik, en büyük hediyem buradaki iyi bir börekçiden aldığım 3 kilo su böreğiydi.
Hele ki çalışmasam, ailemden aldığım harçlıkla ona masraf yapmazdım asla.

Tek bşr kutlama için tek hediye niye yetmiyor?
Bence sen hediye olayını abartmışsın. Belli ki adam önemsemiyor böyle seyleri. Sende daha manevi seylere yönel bence. Ve tek bi şey al alacaksan. 2 pantolon 5 gömlek iki parfüm :) yok artık :)
Bide doktormuş ya o tip insanlar pek önemsemez böyle seyleri. Takma kafana. Konuştuğu dilden konuş sende

tek bir hediye yeter neden 3 4 tane alıyorsun içimden sen kadar seni sevmiyor demek geliyor ama demiycem hevesini kırmayayım bekle ve gör bakalım ne yapcak şubatta

Ne istediğini açık açık söylesen , kimse müneccim değil.
Hediyeye bozulunur mu ya, yapmayın allasen.
Maddi değerde değilim demişsiniz ama burdan pek öyle durmuyor.
Hediyeye bozulunur ki bozuluyorum.
Hani belki şey dese, ben anlamıyorum sevmiyorum böyle şeyleri dese..
Her defasında gözlerine inanmayacaksın, seni büyük şeyler bekliyor falan diye konuşuyor..
Anlıyor musunuz?
Saçma geliyor..

Allah aşkına en azından ona karşı yaptıklarıma nazaran gerçekten bir şeyler söylese o da kafi..

Evet haklısın..
Öyle yapmalıyım. Ben içimden geldiği için öyle yapmışım..

tek bir hediye yeter neden 3 4 tane alıyorsun içimden sen kadar seni sevmiyor demek geliyor ama demiycem hevesini kırmayayım bekle ve gör bakalım ne yapcak şubatta
Hakikaten neden almışım ki o kadar..
aptallık bende, hevesimin kırılacağından değil yahu doğru..
Benim ona verdiğim kadar değer vermiyor net

canım benim evlenmeden önce 5 yıllık ilişkimiz vardı kocamla....Offf sana neler alacam diye önceden heyecanlanıp ayaklarımı yerden keserdi ki ben hediyeyi önemseyen biri olmama rağmen ben unuturdum o unutmazdı...Evlendik şimdi 4.yılımız ne evlilik yıldönümü ne doğum günü kutlamadı ilk defa bu yıl aramız açıktı.Yüzüne vurdum ben bu kadar ne yaptım ki sen böyle bir insan oldun dedim.Baktım olmuyor..Bıraktım alınmayı kederlenmeyi bunlarla ilişki yürütülmezdi anladım şimdi kendi düşünüyor ne yapsam diye..Yani deyeceğim şu; evlen unutursun :)
hayat küçük şeylerden büyük senaryolar yazılacak kadar uzun değil :)
Kalp kırmasın kötü niyetli olmasın yeter..

Bazi insanlar hediye almasini, vermesini severler. Ben cevremdeki herkeze ufak tefek hediye veririm. Kendi yaptigim seyler olsun, cikolata olsun fark etmez. Ama öyle bir anda bircok hediye verilmesi banada garip geldi. Birde bana göre hediye karsilik beklemeden yapilan birseydir. Erkeklerde bizim gibi asla ince düsünmezler (geneli).

Bende çoğu yoruma katılıyorum. Hediye konusunda aşırıya kaçıyorsunuz ve buyüzden de beklentiniz yüksek. Ama naçizane fikrim bence iyi olmuş. Çünkü sanırsam siz bu saatten sonra hediye işini biraz askıya alacaksınız ve bu süre zarfında erkek arkadaşın senin bu değişimine anlam veremeyip o da bir yerde hata yaptığını düşünecektir ve o da bu konuda duyarlı olacaktır. Benimki sadece bir varsayım. Umarım hakkınızda daha iyi gelişmeler olur :)

Belki de o sen bu kadar fazla ve anladigim kadariyla pahali hediyeler aliyosun o da sana paranin cok ta onemli olmadigini anlatmaya calisiyordur gerek olmadigini yani ama misal bana alinsa hayir demem değerlendigi mi de dusunurum :) ama erkek milleti dedigin gibi okuzdur anlamaz incelikten

Birincisi dogum gununde once o sana almis ve sadece cicek almis gidip tonla pahali dogum gunu hediyesi almana gerek yoktu ona

Ikincisi adamin hediye konusuna onem vermedigi ortadayken yilbasi icin de cok fazla hediye almissin sadece 212 parfum bile iyi bi hediye olurdu

Sen genel olarak bu olayi abartiyosun. Adam onemsemiyo. Madem uzuluyosun kalem kalem sunu aldim bunu yaptim diyeceksin yapma sen de

Siz hediye olayinı bencede abartmışıniz tek bir hediye alıp kenara cekilebilirdiniz hediyenin maddi kısmındasiniz diz kesinlikle ben ona yaparken o niye yapmıyor diye karşılık bekliyorsunuz o yapmıyorsa sizde yapmayın yapsa da yapmayin tek hediye her zaman iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…