- 6 Eylül 2016
- 787
- 448
- 103
- Konu Sahibi Bayanhazine
-
Yılda 2-3 defa hediyeleşiyoruz zaten, onda da basite kaçmak istemiyorum doğrusu..Hediyeleşmek çok güzel de fazla abartmamış mısın?
Sadece parfüm alsan ne olur ki?
Başka özel günde gömlek alırsın.
Hele ki kendisi bu kadar önem vermezken senin yağdırman neyin nesi anlamadım ben?
Yılda 2-3 defa hediyeleşiyoruz zaten, onda da basite kaçmak istemiyorum doğrusu..
Bilmiyorum çok fazla olmuş değil mi..
Bana göre çok fazla.Yılda 2-3 defa hediyeleşiyoruz zaten, onda da basite kaçmak istemiyorum doğrusu..
Bilmiyorum çok fazla olmuş değil mi..
Ona yemek yapamıyorum, doğrusu Doğum gününde ona birde ellerimle yaş pasta yaptım, fakat 1-2 çatal aldı daha yemedi..Bana göre çok fazla.
Ben zaten kıyafet, parfüm gibi hediyeleri çok garip bulurum.
En güzel hediye erkeğe yiyecek, kadına takı ya da çiçektir.
Maddi duruma göre bu hediyelerden biri seçerdim ben olsam.
Evet şimdi yazarken farkettim de, ne çok şey yapmışım. Bir yıla sığdırmışım..cnm bencede cok fazla olmus. erkekler bızler gıbı dusuncelı degıl malesef. unutma hersey karsılıklı olmalı. bır ttaraf daha fazla dusunen daha fazla veren taraf oldugunda denge bozuluyor
Yok ben de yemek yapmasını beceremezdim zaten.Ona yemek yapamıyorum, doğrusu Doğum gününde ona birde ellerimle yaş pasta yaptım, fakat 1-2 çatal aldı daha yemedi..
Şimdi şubat ayında 1. Yılımız olacak birde 14.şubat olduğunu varsayalım.
Hiçbişi yapmayacağım!
Hediyeye bozulunur ki bozuluyorum.Ne istediğini açık açık söylesen , kimse müneccim değil.
Hediyeye bozulunur mu ya, yapmayın allasen.
Maddi değerde değilim demişsiniz ama burdan pek öyle durmuyor.
Evet haklısın..Tek bşr kutlama için tek hediye niye yetmiyor?
Bence sen hediye olayını abartmışsın. Belli ki adam önemsemiyor böyle seyleri. Sende daha manevi seylere yönel bence. Ve tek bi şey al alacaksan. 2 pantolon 5 gömlek iki parfüm :) yok artık :)
Bide doktormuş ya o tip insanlar pek önemsemez böyle seyleri. Takma kafana. Konuştuğu dilden konuş sende
Hakikaten neden almışım ki o kadar..tek bir hediye yeter neden 3 4 tane alıyorsun içimden sen kadar seni sevmiyor demek geliyor ama demiycem hevesini kırmayayım bekle ve gör bakalım ne yapcak şubatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?