• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değer normal mi lütfen bakinnn

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
25
Progesteron hormonu sonucum doktorum daha görmedi mesajii meraktan catliycam anlamıyorum biraz araştırdım da sanki düşük mü çıkmış

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-20-12-49-08-40.webp
    Screenshot_2020-10-20-12-49-08-40.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2020-10-20-12-49-15-22.webp
    Screenshot_2020-10-20-12-49-15-22.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 63
Ya yumurtanız çatlamış çoktan yada yumurtlama olmamış 🤷

Adetin kaçıncı günü ölçüldüğünüze göre değişiyor canım. Dr bu sonuca ne önerecek bize de yaz lütfen

19. Günü verdigim sonular maaalesef kötünün de kötüsü bu sonuç 5 ile 10 arası kötü 10 ile 20 arası normal 20 üstü iyi oluyormuş benim ki 1.33 klomen kullanicam hayatımda bu kadar üzüldüğümü bilmiyorum

Ya yumurtanız çatlamış çoktan yada yumurtlama olmamış 🤷
Yumurtlama olmuyor rahimden baktığı zaman da göremedi zaten catlamistir diye düşündüm ama progesteron hormonu da böyle çıkınca anladım ki yumurtlamam olmuyor

Ayrıca sunuda ekleyeyim ben her ay düzenli adet görüyorum en fazla 3 gün oynar gecikme olursa o da her zaman olmaz

19. Günü verdigim sonular maaalesef kötünün de kötüsü bu sonuç 5 ile 10 arası kötü 10 ile 20 arası normal 20 üstü iyi oluyormuş benim ki 1.33 klomen kullanicam hayatımda bu kadar üzüldüğümü bilmiyorum

Üzülme canım, klomenle olumlu sonuç alanlar çok. Bende kullandım, klomenle kalmadım hamile, ama 2. ay femara denedim çok şükür tuttu. Üzme kendini. Biliyorum benzeri şeyleri bende yaşadım ister istemez çok yıprattım kendimi ama gereksizmiş. En düşünmediğim andan öğrendim hamileliğimi. O yüzden üzme kendini Allaha dua et. Varsa alacak nefesi yavrunun birgün gelir sana. Rabbim gönlüe göre versin ❤

Üzülme canım, klomenle olumlu sonuç alanlar çok. Bende kullandım, klomenle kalmadım hamile, ama 2 ay femara denedim çok şükür tuttu. Üzme kendini. Biliyorum benzeri şeyleri bende yaşadım ister istemez çok yıprattım kendimi ama gereksizmiş. En düşünmediğim andan öğrendim hamileliğimi. O yüzden üzme kendini Allaha dua et. Varsa alacak nefesi yavrunun birgün gelir sana. Rabbim gönlüe göre versin ❤
Aminnn inşallah ♥️♥️🥰

Yumurtlama olmuyor rahimden baktığı zaman da göremedi zaten catlamistir diye düşündüm ama progesteron hormonu da böyle çıkınca anladım ki yumurtlamam olmuyor
Progestoron hormonu belirleyici değil zamanını kacirdiysan yanıltır

19 ve 23. Günler en doğru sonuç alma günleri bende 19. Günü yaptırdım
Hayır öyle birşey yok.. herkesin yumurtlamasi hormon ilerlemesi öyle değil.
Siz standartları söylüyorsunuz
Doktorun çoğu bunu istemiyor bile yanıltıcı diye.

Hayır öyle birşey yok.. herkesin yumurtlamasi hormon ilerlemesi öyle değil.
Siz standartları söylüyorsunuz
Doktorun çoğu bunu istemiyor bile yanıltıcı diye.
İnsalllah öyledir normal adet görüyorum ve yumurtladigim da hissediyorum akıntı ve ağrıdan veya sıcak basmasindan ve bundan sıkıntı olan kadın düzenli adet bile gormezmis benim adetim de duzenlidir

Back
X