Gebeliğe Hazırlık Değer ne kadar olmalı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mommom7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
66
31
38
27
Persembe günü kadın doğuma gttim idrarda hamilelik var kandada var ama 269 cıktı dr biraz hoşuma gtmedi vajinal ultrasonla bakti kese ypk gözükmüyor dedi bugn adet günüm olmadim yarın başka bir dr gtcem ama oda erkek biraz cekiniyorum tek kan istesemmi yoksa baktirsammi üzülüyorum kese gözükmezse gene diye

Benim adetim 1 hafta gecikmişti değerim 254ttu
Adet olmanız gereken gün değeriniz gayeet normal ve kese için henüz erken

Benim adetim 1 hafta gecikmişti değerim 254ttu
Adet olmanız gereken gün değeriniz gayeet normal ve kese için henüz erken
Normal mi o zaman değeri dr biraz boyle çelişkili konuştu ondan sevinmedm bile tutummya bilir dis gebelik bos gebelik olblir vs

Normal mi o zaman değeri dr biraz boyle çelişkili konuştu ondan sevinmedm bile tutummya bilir dis gebelik bos gebelik olblir vs
Salak bu doktorlar ya
Gayet normal bence canım
Bak benimki 254ttu 1 hafta geçtiği halde
Gayet saglikli kizim var şuan 19 aylık

Hic korkma gayet güzel değerin
2 gün sonra saglikocaginda kan değerine baktr 2 katı olmuşsa sıkıntı yoktur

Bide sağlıksız olsa 269 bile olmazdı bnce
Ozelemi gittin devletimi?

Persembe günü kadın doğuma gttim idrarda hamilelik var kandada var ama 269 cıktı dr biraz hoşuma gtmedi vajinal ultrasonla bakti kese ypk gözükmüyor dedi bugn adet günüm olmadim yarın başka bir dr gtcem ama oda erkek biraz cekiniyorum tek kan istesemmi yoksa baktirsammi üzülüyorum kese gözükmezse gene diye
Öncelikle aile hekimliğinde hcg takibi yapın iki günde bir. Hcg hormonu belli bir düzenle artıyorsa korkmayın keseyi 6.7.8. haftalarda gören bir sürü insan var . Sürekli sürekli vajinal ultrasonla baktirmaniza gerek kalmaz elinize testlerle gidin en azindan dr unda bir fikri olur ayrıca bir hafta sonra gidin meleginiz de o arada biraz büyür inşallah

Kese 5 haftalıkken oluşur biraz sabirsızsız sanirim simdi beta takibi yapilir 2 kat yukseliyor mu

Salak bu doktorlar ya
Gayet normal bence canım
Bak benimki 254ttu 1 hafta geçtiği halde
Gayet saglikli kizim var şuan 19 aylık

Hic korkma gayet güzel değerin
2 gün sonra saglikocaginda kan değerine baktr 2 katı olmuşsa sıkıntı yoktur

Bide sağlıksız olsa 269 bile olmazdı bnce
Ozelemi gittin devletimi?
Dun kan verdim 1140 olmus degrri dr nornal gidiyor hersey bir sknti yok dedi 19 unada keseye bkmak icin cagirdi . Rabbim isteyenin kucagini bos brakmasin

kese 2400 hcg görünür karından vajinal olarak 1500 te yani sizin var ama kese görmek için zaman var

Bunu söyleyen gerçekten doktor mu?? Hastanenin delisi dr kılığına mı girmiş acabaaaa!! Daha regl günün gelmemiş ne kesesi?? Hey Allah'ım kafayı yememek elde değil. Reglin 1 hafta yı geçsin öyle git doktora canım ve mümkünse başka bir doktor seç😒

Back