Merhaba kizlar yurttaki oda arkadaslarim beni sevmiyorlar galiba surekli arkamdan konusuyorlar benim yuzume de baskalarinin dedikodularini yapiyorlar arkamdan konustuklarini nasl biliyorm diyeceksniz bign tlf ses kaydini acik birakip odadan ciktim hemen konusmuslar onlara gore herkes kotu ama Allah var iyi olduklari konu da var mesela dolabimi kilitlemeyo unutmussam kilitliyor 1 tanesi solak old. Icin kilitleyisinden anliyorm ters yapiyor neyse o dolabi kilitlyenin dogum gunu 7 ekimdi benim de 8 ekimde aklima geldi kutlayacaktm dusundm ddm ayip olur sonucta onlar benimkini kutladilar pasta alip bende oyle yapmazsam belki yanlis dusunurler. O kiz kendi memleketnde suan digerlerine ddm ki surpriz yapacak miyz iclernden biri sen git hemen tlf ac sana surpriz yapacaz nasl yapalım. Bende kiza mesj falan atmadm sizce ne yapmaliyim? Diyorum ki evden pasta yapp getireyim haftasonu eve gidiyorum kiz da pazar gelecekmis evden yapip getiririm bide bi hediye alirim belki beklemedigi bisey olur sevinir.?