bende oyle dusunuyorum digerleri de 8 inde kutlamis. Ark. Diyo sana onlar kotu davraniyosa kutlama daha bosver. Ama ben diyorum olsun insan mutlu olur yani.Kimseye soylemeden kutla ama dogum günü geçmiş
Evet kulağıma geldi diye bende oyle bisey yaptm bide diyorlar ki arkadan konusmak cok kotuTelefon ses kaydını açık bırakmak,gerçekten iyi bir fikirmiş :) Konuya gelince kutlayın tabi ki neden olmasın.Tabi haberi olmadan...
Söylendiyse sürpriz olmaz daha haberi var sonuçta :) hediye de biz kızlar arasında meşhurdur iç çamaşırı almak :)Evet kulağıma geldi diye bende oyle bisey yaptm bide diyorlar ki arkadan konusmak cok kotu. Sürpriz düşünüyodm da soyledm kiz da hemen gitti tlf da soyledi sana surpriz yapacaz nasl yapalim pasta nasil olsn. Ne alalim hediyr. O da demis kirmizi sutyen alin
Merhaba kizlar yurttaki oda arkadaslarim beni sevmiyorlar galiba surekli arkamdan konusuyorlar benim yuzume de baskalarinin dedikodularini yapiyorlar arkamdan konustuklarini nasl biliyorm diyeceksniz bign tlf ses kaydini acik birakip odadan ciktim hemen konusmuslar onlara gore herkes kotu ama Allah var iyi olduklari konu da var mesela dolabimi kilitlemeyo unutmussam kilitliyor 1 tanesi solak old. Icin kilitleyisinden anliyorm ters yapiyor neyse o dolabi kilitlyenin dogum gunu 7 ekimdi benim de 8 ekimde aklima geldi kutlayacaktm dusundm ddm ayip olur sonucta onlar benimkini kutladilar pasta alip bende oyle yapmazsam belki yanlis dusunurler. O kiz kendi memleketnde suan digerlerine ddm ki surpriz yapacak miyz iclernden biri sen git hemen tlf ac sana surpriz yapacaz nasl yapalım. Bende kiza mesj falan atmadm sizce ne yapmaliyim? Diyorum ki evden pasta yapp getireyim haftasonu eve gidiyorum kiz da pazar gelecekmis evden yapip getiririm bide bi hediye alirim belki beklemedigi bisey olur sevinir.?
soylediklerine katiliyorum ama ben onlara hep iyi davrandm yapilan iyiliklerin soylenmemesi taraftariyim aslinda 7 sinde kutlayacaktm ama unuttum 8 inde de cekindim ayip olur ddim kendi kendime geldiginde pasta alir hediye alir surpriz yaparım ddm şimdi de o ark. Konustular hani sana surpriz yapalim demis. Hayir ama onlar hep oyle dusunuyor mesela bi kiza cay yapmis kiz geri ona yapmamis onu bize soyluyor sevgilisi ona pahali hediye almis ben ona pahali hediye alayim. Arkamdan kötü yonde konusulmus duydum. Ve zaten surekli bi laf carpma pesindeler. Ben anlamiyorm nedenini odaya sonradan bi kiz geldi bizden kucuk bunlar onunla konusmaya basladilar benimde evim yakin hep eve gidiyorm bunlar eve cikmaya karar verdi beni davet etmediler bile snra sende gel ddiler ailem izin vermez ddm ki vermiyolar zaten. Kustuler falan iste oyle oldu. Bu yil da durgunsun ddi bitanesi bende yoo bisey yok ddm. Diger oda ark. Diyo ki sen onlarla fazla konusma onlar seni asagiya cekerSürekli arkanızdan konuşuyorlar ama iyi oldukları konular da varmış...
Konuşmalarının içeriği elbette önemli...
Ama yüzünüze başka arkanızdan başka davranan insanlar size iyilik yapmayı "insanlık görevi" olarak görüyorlardır sadece.
Yani onlar sizin arkadaşınız değil, yalnızca aynı odayı paylaştığınız insanlar...
Onlar sizin doğum gününüzü kutlamışlar.
Siz de "yanlış düşünmesinler" diye güzellik yapacakmışsınız.
Onlar arkalarından konuştukları kişiye pasta alarak riyakarlık etmiş oluyorlar, içleri başka, dışları başka davranarak, öylesine kutlayıp geçseler daha samimi olurmuş.
Siz de sırf hakkınızda yanlış düşünülmesin diye aynı şeyi yapacaksınız, ne farkınız kalacak?
Üstelik onlar zaten yanlıştalar arkanızdan konuşarak, daha yanlış ne düşünecekler?
İşin fenası siz bu konuda tek değilsiniz...
Laf olmasın diye sinir olduğu komşusuna saygıda kusur etmeyenler, hasedinden arkasından konuştuğu insana medeni davranmak adına yalandan gülümseyenler...
O kadar normalleştirmişiz ki içimizden gelmeyeni tepki görmemek adına yapmaya aksini düşünemiyoruz...
Oysa herkesin şeffaf olduğu, sevenin sevmeyenin belli olduğu ortamlar ne güzeldir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?