Linçleneceksin ve linçlenmişsindir biliyorum ama aklımdan geçenleri dan dan yazacağım valla.beni de linçlesinler.yeter poz kesip durduğumuz.heh ben mesela bugün bir video izledim.kadın 1.40 adam 1.80 yakışıklı.ulen dedim kendine bu kadını mı yakıştirıyorsun şimdi? ya da sokakta geziyorum.hilkat garibanı kadar çirkin kısacık bir kadının yanında boylu poslu yakışıklı olmasa da eli yüzü düzgün bir adam var.peşinde de boy boy çocuklar.hey allahım diyorum bu adamlarda hiç göz, izan yok mu? Sokakta görsem bunu kim alacak diye acırım mesela o kadına.Bakıyorsun adam 1.90 kadın 1.50.dediğin gibi nasıl da seviliyor nasıl da değer görüyor.zaten kendi güzel olacağına bahtı güzel olsun diye bu durumlar yaşandığı için söylüyorlar zaten.ne kadar çirkinsen o kadar çok şeye sahip oluyorsun bana kalırsa.kısaca seninle aynı duyguları ve düşünceleri paylaşıyorum.kendini beğenmiş olduğunu falan da düşünmüyorum.dünya zaten çookk adaletsiz bir yer.bunu kabullenmektir başka şansımız yok maalesef.şimdi gelsin linçler gelsin o kadınları savunmalar ne yapayım.aklımdan geçenler bunlar.sanki tipi düzgün olup kalbi de güzel olan ya da başka meziyetleri olan insanlar yok.