Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Defolu Yay

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.010
30.365
60
Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım, hangi kayda değer insanın yay burcundan çıktığı görülmüş?

Son düzenleme:
:uhm::uhm::uhm:canım bende bir yay burcuyum ne demek istediğini anlamadım oğlak nerde çıktı:uhm::uhm:

arkadaşlar benn kasım 22 doğumluym bu güne kadar hep kendimi yay olarak bildim hatta yayın bütün özelliklerini tasıyorum ama çoğu yerde 22 kasım akrep olarak geçio ama arkadaşlarm da bnm kesin yay olduğumu sölüo sizin bi fikriniz varmı?

arkadaşlar benn kasım 22 doğumluym bu güne kadar hep kendimi yay olarak bildim hatta yayın bütün özelliklerini tasıyorum ama çoğu yerde 22 kasım akrep olarak geçio ama arkadaşlarm da bnm kesin yay olduğumu sölüo sizin bi fikriniz varmı?

canım çok neşeliysen hiç bi şeyi kafana takmıyorsan hayatın hep güzel yönlerine görebiliyorsan aile kelimesi senin için çok önemliyse sen kesin bi yaysınyerimseniben
çünkü bende yay burcuyum ve tanıdığım bütün yaylar bu özellikleri taşıyokaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

buna en güzel cevap bu olur sanırım:))

YAY
Kainatin bir burcu olsa , kesin yay olurdu. Sanatkar,
vefakar, dogru durust insan dedikleri sen olsan gerek.

Içinde bir tek yay olmayan bir arkadas grubunu, ugruma
ölecek olsalar bile tanimam ben. Senin heyecan budalasi
oldugunu sanan bir grup kendini bilmez, senin o insana
hayat veren enerjini çekemeyenlerdir. Burçlar aleminin

kozmik mucizesisin sen. Senin havan bile yeter guzelim.
Çatlasin çekemeyenlerin...

hahaha elif abla paylasım için tşkler a.s.
ee dogru şimdi ben öleee sıkıya filan gelemem valla :1closedeyes:
sanırım bu yayların olumsuz ozellıklerı oluyor .

X