Şampuan ve Saç Kremleri Defne sabunu mahvetti acil yardımmm

gamzes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
41
0
36
İstanbul
KIZLAR ADET DÖNEMİMDE GENELLİKLE 3 HAFTA SÜREN BİR SİVİLCE KRİZİ YAŞIYORUM ÇOK BÜYÜK VE ACILI OLUYORLAR. GEÇENLERDE ANKARAYA ANNEME GİTTİM ODA DEFNE SABUNU AL KULLLAN DEDİ.BENDE İSTANBULA GELİR GELMEZ HEMEN AKTARA GİTTİM.AKTARCI SAÇ İÇİNDE KULLANA BİLİRSİN DEYİNCE ZATEN SAÇIMLA SORUNUM VAR KEPEK YOK BİT YOK AŞIRI KAŞINIYO ŞAMPUAN DEĞİŞTİRDİM YİNE DE AYNI NEYSE BENDE HEM YÜZÜME HEM SAÇIMA KULLANDIM.SAÇIM ARTIK KAŞINMIYOR AMA BÖYLE 1 GÜN GEÇMEDEN YIKADIKTAN 2-3 SAAT SONRA YAĞLANIYOR.VE BUGÜN FARK ETTİM TARAĞIMIN İÇİ HEP BEYAZ BEYAZ ŞEYLERLE DOLMUŞ BU ARADA 2 HAFTADIR KULLANIYORDUM.YÜZÜMEDE İYİ GELMEDİ.KULLANAN ARKADAŞLAR ACABA NASIL KULLANIYORSUNUZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ.BAŞKA SABUN DENİYİMMİ.BEN ŞAMPUAN KULLANMAK İSTEMİYORUM.KÜÇÜKLÜĞÜMDEN BERİ ŞAMPUANDAN YANA ŞANSIM OLMADI.mafoldumben:gitme:

bende sivilceler için zeytinyağlı defne sabunu kullandım hiç bir işe yaramadı hatta çoğalttı diyebilirim :a015:

aktardan alınan defne sabunları işe yaramaz yani cildine zarar verdiyse mutlaka içerisinde birçok katkı maddesi olan sabunlardandır o. zaten 1-2 liralık bişeyse kesin kalitesi değildir. katkısız defne sabunlarını dene mutlaka işe yaracak. site vermek yasak sanırım antakyadefnesabunu diye arattır google dan tahirçelikkayanın defne sabunları var kaliteli olarak ordan alabilirsin ya da istersen kalitesinden emin olduğun kaliteli bir defne sabunu öneririm.

ferhunde çok teşekkürler ederim.ya işte böyle bir öneriye çok ihtiyacım vardı...çok sağololumunekankayizsmile

rica ederim bende yeni denedim saçlarım için. saçlarım uzun ve önceden hep duyuyordum defne sabunu diye ama kullandıklarım hep sert ve kuru yapıyordu saçımı. meğer onlar hakiki defne sabunu değilmiş. şimdi bi haftadır yıkıyorum saç kremi bile kullanmama gerek kalmıyor yumuşacık oldu saçlarım.

Tüm sabunlar cildi ve saçları sertleştirir ve matlaştırır..
Tavsiye etmiyorum.

Son düzenleme:
Tüm sabunlar cildi ve saçları sertleştirir ve matlaştırır..
Tavsiye etmiyorum.

o yüzden zaten katkısız ve defne içeriği fazla olan bir defne sabunu olacak. normal sabunlar kurutuyor sert yapıyor saçı ama defne sabunu aksine yumuşatıyor saçı ve saç köklerini besliyormuş. ayrıca bakteri mantar mikrop öldürücü özelliği var defnenin o yüzden saç derisine ve sivilceli ciltlere de iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…