Doğuma Hazırlık defne isminin yanına ikinci isim önerilerinizi bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

karabiber89

❤❤çekirdek ailem❤❤
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
807
134
Kızlar merhaba kismetse bi kızımız olcak.ben hamile kalmadan once ruyamda DEFNE ismini gormustum.kızımıza bu ismi koymayi dusunuyoruz ama ben ona uyumlu kısa bir ismi daha olsun istiyorum.
Nil Defne
Erva Defne
Bunlar benim aklima gelenler.sizinde fikirlerinizi almak isterim ☺

Son düzenleme:
Nil Defne guzel olmus bence.
Serra Defne
Ada Defne
Hazal defne
Nisan Defne
Bunlar geldi aklima. Tek basina da cok guzel bir isim Defne bence

Bizde kizimiza defne koymak istiyoruz
yanina bi isim daha eklesek mi karar veremedik
defne ela
defne asel
defne erva
defne ada
alya defne

Kızlar merhaba kismetse bi kızımız olcak.ben hamile kalmadan once ruyamda DEFNE ismini gormustum.kızımıza bu ismi koymayi dusunuyoruz ama ben ona uyumlu kısa bir ismi daha olsun istiyorum.
Nil Defne
Erva Defne
Bunlar benim aklima gelenler.sizinde fikirlerinizi almak isterim ☺
Canım Defne tek başına güzel bence ikinci isim kullanma.Eğer tercih ediyorsanız kısa bir isim olsun.Mesela Defne Su gibi...Hayırlı uğurlu olsun şimdiden bebişiniz...

Canım Defne tek başına güzel bence ikinci isim kullanma.Eğer tercih ediyorsanız kısa bir isim olsun.Mesela Defne Su gibi...Hayırlı uğurlu olsun şimdiden bebişiniz...
Tesekkur ederim canim onerin icin ☺ daha ortada kesin bi karar yok zaten.surekli fikir degistiriyoruz :KK70: sende hamilesin sanirim sizinde bebis hayirli olsun. :KK66: Allah hepimizinkini hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah :)

Bizde kizimiza defne koymak istiyoruz
yanina bi isim daha eklesek mi karar veremedik
defne ela
defne asel
defne erva
defne ada
alya defne
Acikcasi biz hala defne isminde kararsiziz.Erva yi da begeniyorum ama 2 isim koyarsak ikisininde soylenmesini istedigimiz icin kisa olmasini tercih ediyoruz.off zor işmiş isim koymak.hayirlisi bakalim ☺

X