Şampuan ve Saç Kremleri Defne garlı saç kremı yada maskesi

nanacxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
46
0
86
Manisa
arkadaşlar ben defne garlı şampuanı aldım ama aldığım yerde saç kremi yada saç maskesi yoktu.zaten yaşadığım yer küçük bir ilçe şampuanı bie zor buldum.sizlere sorum şu ?saç maskesimi almalı yada kremınımı internette okudum maskesi saç diplerine sürülecek ditor benım bildiğim saç uçlarına uygulanır öle diymi kullanan varsa lütfen bana açıklasın kremini yada maskeyi nasıl kullandığını nolurrrrrrrrrrrr.

nanacım,
o şampuanı maskesi olmadan kullanmak pek akıl karı bişet diil çünkü accayip kurutuyo. dolaş dolaş oluo saç açılmıo bi türlü. ama maskeyle birlikte çok ii sonuçlar verebilio. piyasadan aldığımız kremler gibi kozmetik olmadığı için ve defne özlü olduğu için diplere sürmekte sakınca yok fayda var. kepek yapmaz korma, bende yapmadı yani. ama şu var ki bnm saç derim zaten çok çabuk yağlanır, maskeyi se sürünce daha hızlandı yağlanması, tabi çok iyi duruladığından emin olursan bi sorun olmaz bence. ama maskeden tam sonuç almak istiyosan diplere de uygulaman lazım, defne özünü saç telin değil kökleri emebilir sonuçta, di mi? bi de diplere sürülebilen maskeler de var aslında, mesela ben montagne jeunesse die bi markanın maskelerini kullanıorum, kökten uca tüm saça uygulanıo. defne garlı çok güzel bi maske, korkmadan kullanabilirsin arkadaşım,tabi inşallah bulabilirsin de. olmadı internetten bulup sipariş ver, fiyatı 12 tl civarındaydı geçen yaz, bence 15 ten fazla verme.

saol arkadaşım werdiğin bilğiler için.saç maskesi malesef burda yok netten sipariş edeceğim artık.çok teşekkür ederim.

şampuanıda maskesi de mükemmel ama saçı çabuk yağlandırıyor bende saç diplerine uygulayamıyorum şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…