• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defides-Tek kullanmlk, kk kutu Sir Ada!

hoscakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
1.531
104
163
Merhaba hanimlar,

artik tam istedigim bir ürün cikmis....HIJYEN cok büyük önem tasiyor bu üründe..!

Gecen günlerde gazetede reklamini gördüm ve harika birseye benziyor...Kücük, koruyucu folyo ile kapatilmis bir kutu...siz folyoyu kuaförde/Güzellik merkezinde kendiniz actiriyorsunuz ve o agdayi sizden baska hickimse kullanmiyor..! Kutu özellikle Bikini ve koltukalti bölgesi icin Italya´da üretilmis..!

Ben henüz denemedim ama paylasmak istedim...biliyorum ki, burada agda yapan ve yaptiran arkadaslar cok..!

En Hijyenik cözüm bu sanirim...!! :lepi:

Hadi HAYIRLISI!!

kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
süper bir olay bu heleki hastalıklar bukadar yaygınken lütfen bütün kadınlar duyarlı olsun şimdiye kadar birşey olmadı demesin çevremde birçok kişi hala kuaförde yaptırdığı ağdadan bulaşan mikroptan dolayı tedavi oluyor

Evet, kesinlikle katiliyorum..!!!

Hanimlarimiz daha duyarli olsa ve sagliklarina & hijyene 100 % önem vverse, böyle bakim sunan müesseseler cok daha titiz davranmak zorunda kalir..!!

Hersey bizde bitiyor kizlar!!! :enbuyukkk:

el temasıyla bile bir çok tehlikeli hastalığın bulaştığı bir dönemde direk olarak vücudumuza temas eden ürünün kendimize özel gözümüzün önünde açılıp yapılması çok önemli ve güzel

evet evet kuaförümm bu markadan kullanıoo
kişye özell

sanki geçte çıkartıo gibi geldi bana

memnunum açıkçası

benim kuaförümde bu markadan kullanıo pembe kutusu var açıo çok tatlı toz pembe pudralıymış hemde yanımda açınca içim rahat edio yaa:lepi:

tek kullanımlık ağda kullanan yerler bikini bölgesi için ne kadar ücret alıyo ????

Back