- 1 Temmuz 2019
- 11
- 2
- 25
-
- Konu Sahibi blosssom34
Evet ertesi gün aynen öyle dedi. Sevmiyorum özur dilerim. Önceki gün zorla da olsa seviyorum dedi ama arkadaş olarak mı bilemiyorumSeni seviyorum deyince ben de seni seviyorum ama bırak öyle kalsın dedi. Kararı çok kesindi. Ama ben peşini bırakmadım biraz yumuşamış gibiydi. Yalvardım baya. Istemedi ama iyi geceler dedi ve uyudu. Ertesi gün olduğunda dayanamadım bu böyle olmaz dedim. Sevgiyle her şey hallolur dedim. Sevmiyorum özür dilerim dedi
Dengesiz midir nedir?
Şu cümleleri tekrar okuyun.
teşekkür ederim lise bitti üniversite puanımı bekliyorum ama eski sevgilim olmasaydı çok çalısabilirdim. Aklımda hep o olduğu için çalısmak içimden bile gelmedi. O gününü gün edecek üniversitesinde ama benim durumum muamma. En çok da buna üzülüyorum. Hayatımı kaydırdıCanım daha çok gençsin , önüne bak kesinlikle ve kesinlikle meslek sahibi ol... ne yapıyorsun okuyor musun bilmiyorum ama önceliğin kendin ol ! Sevseydi zaten bunlar olmazdı İnan.. Seven insan bunları yapmaz.. Belki bir zamanlar sevdi ve sen o zamanlara takıldın ... seni sevmeyeni sen hiç sevme .. asla yalvarma ... daha genceciksin önünde mükemmel güzel yılların yolların tercihlerin olacak .. Kendini asla üzme . Ve son olarak yine diyorum oku!
Tabii ki mutlu olmak kendime bakmak isterim ama içimden bir şey yapmak gelmiyor sürekli onu düşünüyorum mutsuz oluyorumKendini ağırdan sat vicdanın rahatsa boşver giden gitsin önüne bak başarılı ol kendine önem ver. Yaşının çok genç olduğunu bu yüzden hayatta karşına çok şey çıkacağını unutma çok gençsin ve çok şanslısın. Az ilgi görmek için yalvarma sen kendini çok seversen zaten bir erkeğin terketmesi bu kadar yıkmaz seni. Süslen kendini geliştir sosyalleş üzülüp değmez inan bana. Allahtan hayırlısını iste, kendi kıymetini bil :)
Canım hiçbir şey için geç değil , sınav puanın henüz gelmemiş ama olmaz ise yeniden denersin .. Üniveriste sana çok güzel bir yol açar , vizyon katar emin ol ... Bir erkek için kendi hayatını asla tehlikeye atma .. bu hayat sana hediye bu hediyeyi çok güzel sakla onu geliştir güzelleştir .. kendine vizyon kat , daha çok gençsin çok güzel yollar seni bekliyor , Kendi gençliğimi görüyorum sendeteşekkür ederim lise bitti üniversite puanımı bekliyorum ama eski sevgilim olmasaydı çok çalısabilirdim. Aklımda hep o olduğu için çalısmak içimden bile gelmedi. O gününü gün edecek üniversitesinde ama benim durumum muamma. En çok da buna üzülüyorum. Hayatımı kaydırdı
çok sağolun moralimi yükseldi biraz da olsaCanım hiçbir şey için geç değil , sınav puanın henüz gelmemiş ama olmaz ise yeniden denersin .. Üniveriste sana çok güzel bir yol açar , vizyon katar emin ol ... Bir erkek için kendi hayatını asla tehlikeye atma .. bu hayat sana hediye bu hediyeyi çok güzel sakla onu geliştir güzelleştir .. kendine vizyon kat , daha çok gençsin çok güzel yollar seni bekliyor , Kendi gençliğimi görüyorum sendeasla pes etme lütfen meslek sahibi ol ve sen tercih et insanları ... bir sürü seçenek arasından sen seç ve lütfen bir rehberlik uzmanından okul hayatın ile ilgili bilgi al , neler yapabileceğini kendine göster !! senden değerli kimse yok unutma
yanlış yere odaklanıyosun döner mi yazar mı gibi şeyler düşünme odağın kendi vereceğin kararlar olmalı ve geri dönse bile seni güçlü bulmalı şaşırmalıTabii ki mutlu olmak kendime bakmak isterim ama içimden bir şey yapmak gelmiyor sürekli onu düşünüyorum mutsuz oluyorum