Defalarca yalvardığım sevgilim terk etti ve ölmek istiyorum

blosssom34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
11
2
25
Merhaba herkese 18 yaşındayım buraya sadece derdimi anlatmak için ve ne yapmam gerektiğini ögrenmek için üye oldum. Biraz uzun yazabilirim okumayacaklar bu sayfayı kapatabilir. 2 senelik bir ilişkim vardı uzak mesafe ilişkisiydi. Dün ayrıldık. Daha doğrusu ben yalvardım ama o bitirdi. İstediğim tek şey ilgi ve sevgiydi. İlk ayrılıgımızı ekim ayında yaşadık kalbim çok kırılmıştı ama geri dönmüstü 1 ay sonra. Geri dönünce kabul ettim ama sürekli kinliydim ona, kavga çıkarıyordum, soğuk davranıyordum, ama o da hatasını bildiği için sesini çıkarmıyordu. Gel zaman git zaman bir gün bir çocukla konuştuğumu görmüş aklınca ve aldattığımı düşundü o günden beri. Ama hala seviyordu buna rağmen. Son 1 aydır çok soğuktu sanki arkadaş gibiydik ama rol yapıyordu bana samimiyet konusunda. Ilgisiz ve meraksızdı, dalga geçerdi her davranışımla, ona anlattığım şeyleri hemen unuturdu, biraz bile kıskanmazdı, düşüncesizdi. Çocuk gibi olduğumu ve büyümem gerektiğini söylerdi her üzüldüğümde. 1 hafta önce kavga ettik ben buna yazmadım. Yazmadığım sırada iş kazası geçirmiş ve haliyle bilemedim. Whatsaptan fotoğrafımızı kaldırınca yazdım ve artık beni istemediğini söyledi yalvarttı, ertesi gün biraz daha yumuşamıştı ama yine olmasan da olur modundaydı. Sinirlerim bozulmuştu. Instagramdan da tanımıyorum dediği kızları takip edince sinirlendim, dalga geçti yine ve engelledim. Yine kızları takip etmeye devam edince engeli açtım ertesi gün. Yazdım. Ama artık hiçbirşeyin öneminin olmadığını, gerçekten istemediğini söyledi. Her şey için özür diledi. Sorun kıskançlık yapmam değilmiş. Seni seviyorum deyince ben de seni seviyorum ama bırak öyle kalsın dedi. Kararı çok kesindi. Ama ben peşini bırakmadım biraz yumuşamış gibiydi. Yalvardım baya. Istemedi ama iyi geceler dedi ve uyudu. Ertesi gün olduğunda dayanamadım bu böyle olmaz dedim. Sevgiyle her şey hallolur dedim. Sevmiyorum özür dilerim dedi ve bitti. Geri döner mi önceki gibi? Yoksa pes mi edeyim arkadaslar tavsiye önerin lütfen. Canım çok yanıyor sürekli ağlıyorum ne yapıcam?

Seni seviyorum deyince ben de seni seviyorum ama bırak öyle kalsın dedi. Kararı çok kesindi. Ama ben peşini bırakmadım biraz yumuşamış gibiydi. Yalvardım baya. Istemedi ama iyi geceler dedi ve uyudu. Ertesi gün olduğunda dayanamadım bu böyle olmaz dedim. Sevgiyle her şey hallolur dedim. Sevmiyorum özür dilerim dedi

Dengesiz midir nedir?
Şu cümleleri tekrar oku.
Okudun mu?
Sevip sevmediğinden bile emin olmayan biri yüzünden mi ölmek istiyorsun?Yapma lütfen bunu kendine. Ayrıca 18 yaşındasın.Ondan o hislerin,geçecek. Emin ol.

Seni seviyorum deyince ben de seni seviyorum ama bırak öyle kalsın dedi. Kararı çok kesindi. Ama ben peşini bırakmadım biraz yumuşamış gibiydi. Yalvardım baya. Istemedi ama iyi geceler dedi ve uyudu. Ertesi gün olduğunda dayanamadım bu böyle olmaz dedim. Sevgiyle her şey hallolur dedim. Sevmiyorum özür dilerim dedi

Dengesiz midir nedir?
Şu cümleleri tekrar okuyun.
Evet ertesi gün aynen öyle dedi. Sevmiyorum özur dilerim. Önceki gün zorla da olsa seviyorum dedi ama arkadaş olarak mı bilemiyorum

Kendini ağırdan sat vicdanın rahatsa boşver giden gitsin önüne bak başarılı ol kendine önem ver. Yaşının çok genç olduğunu bu yüzden hayatta karşına çok şey çıkacağını unutma çok gençsin ve çok şanslısın. Az ilgi görmek için yalvarma sen kendini çok seversen zaten bir erkeğin terketmesi bu kadar yıkmaz seni. Süslen kendini geliştir sosyalleş üzülüp değmez inan bana. Allahtan hayırlısını iste, kendi kıymetini bil :)

Canım daha çok gençsin , önüne bak kesinlikle ve kesinlikle meslek sahibi ol... ne yapıyorsun okuyor musun bilmiyorum ama önceliğin kendin ol ! Sevseydi zaten bunlar olmazdı İnan.. Seven insan bunları yapmaz.. Belki bir zamanlar sevdi ve sen o zamanlara takıldın ... seni sevmeyeni sen hiç sevme .. asla yalvarma ... daha genceciksin önünde mükemmel güzel yılların yolların tercihlerin olacak .. Kendini asla üzme . Ve son olarak yine diyorum oku!

Canım daha çok gençsin , önüne bak kesinlikle ve kesinlikle meslek sahibi ol... ne yapıyorsun okuyor musun bilmiyorum ama önceliğin kendin ol ! Sevseydi zaten bunlar olmazdı İnan.. Seven insan bunları yapmaz.. Belki bir zamanlar sevdi ve sen o zamanlara takıldın ... seni sevmeyeni sen hiç sevme .. asla yalvarma ... daha genceciksin önünde mükemmel güzel yılların yolların tercihlerin olacak .. Kendini asla üzme . Ve son olarak yine diyorum oku!
teşekkür ederim lise bitti üniversite puanımı bekliyorum ama eski sevgilim olmasaydı çok çalısabilirdim. Aklımda hep o olduğu için çalısmak içimden bile gelmedi. O gününü gün edecek üniversitesinde ama benim durumum muamma. En çok da buna üzülüyorum. Hayatımı kaydırdı

Kendini ağırdan sat vicdanın rahatsa boşver giden gitsin önüne bak başarılı ol kendine önem ver. Yaşının çok genç olduğunu bu yüzden hayatta karşına çok şey çıkacağını unutma çok gençsin ve çok şanslısın. Az ilgi görmek için yalvarma sen kendini çok seversen zaten bir erkeğin terketmesi bu kadar yıkmaz seni. Süslen kendini geliştir sosyalleş üzülüp değmez inan bana. Allahtan hayırlısını iste, kendi kıymetini bil :)
Tabii ki mutlu olmak kendime bakmak isterim ama içimden bir şey yapmak gelmiyor sürekli onu düşünüyorum mutsuz oluyorum

teşekkür ederim lise bitti üniversite puanımı bekliyorum ama eski sevgilim olmasaydı çok çalısabilirdim. Aklımda hep o olduğu için çalısmak içimden bile gelmedi. O gününü gün edecek üniversitesinde ama benim durumum muamma. En çok da buna üzülüyorum. Hayatımı kaydırdı
Canım hiçbir şey için geç değil , sınav puanın henüz gelmemiş ama olmaz ise yeniden denersin .. Üniveriste sana çok güzel bir yol açar , vizyon katar emin ol ... Bir erkek için kendi hayatını asla tehlikeye atma .. bu hayat sana hediye bu hediyeyi çok güzel sakla onu geliştir güzelleştir .. kendine vizyon kat , daha çok gençsin çok güzel yollar seni bekliyor , Kendi gençliğimi görüyorum sende 😇 asla pes etme lütfen meslek sahibi ol ve sen tercih et insanları ... bir sürü seçenek arasından sen seç 🤣 ve lütfen bir rehberlik uzmanından okul hayatın ile ilgili bilgi al , neler yapabileceğini kendine göster !! senden değerli kimse yok unutma

Canım hiçbir şey için geç değil , sınav puanın henüz gelmemiş ama olmaz ise yeniden denersin .. Üniveriste sana çok güzel bir yol açar , vizyon katar emin ol ... Bir erkek için kendi hayatını asla tehlikeye atma .. bu hayat sana hediye bu hediyeyi çok güzel sakla onu geliştir güzelleştir .. kendine vizyon kat , daha çok gençsin çok güzel yollar seni bekliyor , Kendi gençliğimi görüyorum sende 😇 asla pes etme lütfen meslek sahibi ol ve sen tercih et insanları ... bir sürü seçenek arasından sen seç 🤣 ve lütfen bir rehberlik uzmanından okul hayatın ile ilgili bilgi al , neler yapabileceğini kendine göster !! senden değerli kimse yok unutma
çok sağolun moralimi yükseldi biraz da olsa 😘

Tabii ki mutlu olmak kendime bakmak isterim ama içimden bir şey yapmak gelmiyor sürekli onu düşünüyorum mutsuz oluyorum
yanlış yere odaklanıyosun döner mi yazar mı gibi şeyler düşünme odağın kendi vereceğin kararlar olmalı ve geri dönse bile seni güçlü bulmalı şaşırmalı

senin yaşında olmak için neler vermezdim keşke yüz kere terkedilseydim hiç canım yanmazdı. henüz çok tecrübesizsin. hele bi yaşın ilerlesin hele sevdiğin biriyle evlen hele karnında bebekle sana etmediği zulüm kalmasın o zaman dersinki keşke hiç sevmeseydim keşke yüz bin kere terkedilseydim. böyle şeylere canını sıkma kardeşim. belkide dünyanın en hayırsızıydı ne bileceksinki evlenmeden kimseyi tanıyamıyosun Allah karşına dünyan ve ahiretin için hayırlı birini çıkarsın senin yerinde olmak isteyen binlerce insan vardır eminim hiç düşünme sil kafandan gitsin kimse için üzülmeye asla ve asla değmez

mutlu olamazmışşsınız zaten, böylesi daha iyi canım gün gelicek gerçek kişiyi bulucaksın her şekilde o senden sen ondan emin olucaksın

X