• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Defalarca boyama ve açma işlemi gören saçlarımı onarış hikayem :)(Resimli)

Desire0

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
14
0
6
34
İzmir
Kızlar merhaba. Benim saç boyama maceram saçlarımı hürrem rengine boyatmamla başladı. yaklaşık 1 sene o renkte kaldım fakat sonra sıkıldım ve kahve tonlarına geçtim. Bu sırada aklıma perma yaptırmak geldi ve malesef yaptırdım. :13: saçlarım güçlü parlak ve uzundu. Perma sayesinde yoluk yoluk ve mat oldular. Tabii permalı saçı surekli düzleştirmemin de çok payı var bu yıpranmada ama perma tek başına da gayet sağlıksız bi uygulama. Neyse bu kez de saçlarıma brezilya fönü yaptırayım dedim.Gerçekten saçlarım baya topladı ve keratin saçlarıma sağlık verdi. ama tabii hiç akıllı dururmuyum bu kez de saçlarımı sarı istiyorum diye tutturdum.Ve saçlarımı açtırdım. Saçlarım bu ilk işlemde çok yıpranmadı. kuaföre bi dünya para da bayılmış olsam gerçekten zarar vermeden açtı saçlarımı. Neyse bu kez de sarı bana yakışmadı diyerekten tekrar hürrem rengine boyadım :kkk: Aradan geçen 2-3 ay çok zor sabrettim ama sabrettim. Saçlarım biraz toparladı.bu arasa bakım kürleri falan yaptım dibim çıktı ve gözüme batmaya başladı 2-3 ayda. kırmızımsı bi kızıl istiyorum diye bu kez farklı bi kuaföre gittim çünkü başka bi şehirde yaşamaya başlamıştım. Kadın saçlarımı mosmor yaptı :13: Neye uğradığımı şaşırdım. Bi de bana pişkin pişkin akar o morluk gider dedi. 1 ay bekledim hiç de gitmedi! Saçlarımı açamaya karar verdim. Ve evde kendim saçlarımı açtım. Diplerinde bi problem yoktu ama uçları yandı. Kuaföre gidip saçlarıma elveda dedim :13: Tabii çok az bi kısmını kestirebildim yoksa saç kalmayacaktı başımda. Bu sırada napsam napsam diye aranırken, kınaya rastgeldim. Deneyeyim dedim. Bundan 3-4 gün önce ilk kınamı yaktım ve bakım yapmaya başladım saçlarıma. Saçlarım çok parlak ve sağlıklı oldular. :1: Renk çok tercih ettiğim bi renk değil ama göze batan bi renk de değil o yüzden idare eder. Bunlar da resimler kızlar; $1.png $2.png $4.png $3.jpg

bende ayni seyleri yasadim...kina olmasaydi saclarim suan belkide kisacik olucakti :( neyse sacim kizildi ama cok parlakti saglikliydi uclari hafif kiriklti her sac oldugu gibi sonra hangi akilla olduysa artik sacimi platin yapmaya karar verdim ah keske yapmasaydim kizil sac önce turuncu oluyor acildikta o dore sari aama kac kez acildi neyse sacim platin oldu amaa uzun saclari kisaldi küt yani sonra ocak ayinda karar verdim hep yag bakimlari sinameki, sonra biraz ara verdim ama kina süper bisi okadar cansiz olan saclarim canlandi cok iyiler simdi kendi sacim uzadi saglikli hizlida uzuyor cok sükür bu kis gecsin insallah omuzlarima gelicek ama kina ve bakim yaglari cok toparliyor onariyor,,,

bende ayni seyleri yasadim...kina olmasaydi saclarim suan belkide kisacik olucakti :( neyse sacim kizildi ama cok parlakti saglikliydi uclari hafif kiriklti her sac oldugu gibi sonra hangi akilla olduysa artik sacimi platin yapmaya karar verdim ah keske yapmasaydim kizil sac önce turuncu oluyor acildikta o dore sari aama kac kez acildi neyse sacim platin oldu amaa uzun saclari kisaldi küt yani sonra ocak ayinda karar verdim hep yag bakimlari sinameki, sonra biraz ara verdim ama kina süper bisi okadar cansiz olan saclarim canlandi cok iyiler simdi kendi sacim uzadi saglikli hizlida uzuyor cok sükür bu kis gecsin insallah omuzlarima gelicek ama kina ve bakim yaglari cok toparliyor onariyor,,,

Kesinlikle canım. Ben de sinameki uyguluyorum.Bi uzasında bi daha boyamayacak diyorum ama inş. bi daha yormam bu kadar saçlarımı.

Back