• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Defalarca boyadım. siyahı açmak istiyorum

ellasimo

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
1
0
16
Ankara
merhaba kızlar,
kendi saç rengim koyu kestane. ilk kez geçen sene şubat ayında boyadım. direkt sarı boyadım tatlı bi kahverengi oldu. sonra üzerine sarı röfle yaptırdım
1 ay sonra palette tarçın bakıra boyadım. tupturuncu oldu saçlarım, tam istediğim gibiydi ama yine rahat durmadım.
ondan da 1 ay sonra kızıla boyadım. üzerine bi kere daha kızıl yaptım. sonra temmuzdan kasım ayına kadar hiç boyamadım.
çünkü çok yıpranmıştı saçlarım. artık dipler geldi siyah siyah. kızıl aktı, pembemsi bişey oldu.
boyamak zorundaydım ve direkt siyaha boyadım. kendi rengime dönüp bi daha hiç boyamamayı düşünmüştüm.
ama 1 hafta sonra yine çıktı kızıllar. en son ocak ayında 3. kez siyaha boyadım. bidaha da hiç boyamadım.
saç uçlarım çoğu kızıl olmak üzere kahve. gerisi de siyah kahve karışımı bişey.
saçlarımın hala pek sağlıklı olduğunu söyleyemem. çok kırık var. ama kestirmek istemiyorum:(
saç rengimin daha açık tonlarda olmasını istiyorum. kumral ya da kahve köpüğü filan. ya da bal köpüğü. sarı olmasa da sarıya yakın renkler.
ne yapabilirim sizce? nasıl bir yol izlesem.. önüzümdeki 2 ay içinde kumral bal köpüğü gibi güzel bi renge ihtiyacım var. oryel kullanmak istemiyorum korkuyorum.
bu zamana kadar yaptığım işlemlerden sadece röfleyi kuaförde yaptırdım. gerisini hep kendim boyadım. yine kendim boyamak istiyorum. öğrenciyim çünkü:)
yardımınıza ihtiyacım vaarr.. :(

Back