Cilt Bakımı Ürünleri Deep clean kullanan varmi???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

daphni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
3
0
86
Ankara
kızlar bir hafta önce deep clean aldım kullanıyorum. şuan memnunum.
hiç kullanananız varmı?:1no2:

yüz temizleyicisinden mi bahsediorsun evet ben kullanıorm çok da memnunuma.s.

ben krem temizleyicisini kullandım bi ara sabah akşam, cildim tahriş oldu yanaklarımda sivilceler çıktı.. ablamda yüz yıkama jeli var. onu deneyeyim dedim ama pul pul yaptı yüzümü. ama benin cildim karma, yanaklarımı falan mahfediyo o yüzden. yağlı ciltlere daha uygun sanırım.

bende tavsiye üzerine aldım canım .yüzümü feci kuruttu pul pul döktü .şuan evde süs olarak duruyor koca şise. sanirim o karma ve yağlı ciltler için bir malzeme. ama şu varki ii temizliyor.

ben krem temizleyicisini kullandım bi ara sabah akşam, cildim tahriş oldu yanaklarımda sivilceler çıktı.. ablamda yüz yıkama jeli var. onu deneyeyim dedim ama pul pul yaptı yüzümü. ama benin cildim karma, yanaklarımı falan mahfediyo o yüzden. yağlı ciltlere daha uygun sanırım.

yoo benim cildim kuru aslında ama yoğurt maskesi yüzünden birascık karmaya döndü Yalnız dikkat ederseniz jelin arkasında ilk zamanlar kızarma falan yapabilir dio bende de önce öle oldu ama sonra kızarıklık falan olmadı şimdi normal yıkıorm sonra da tonikliorma.s.

yoo benim cildim kuru aslında ama yoğurt maskesi yüzünden birascık karmaya döndü Yalnız dikkat ederseniz jelin arkasında ilk zamanlar kızarma falan yapabilir dio bende de önce öle oldu ama sonra kızarıklık falan olmadı şimdi normal yıkıorm sonra da tonikliorma.s.

ben jelini bi kaç kez kullandım zaten canım, krem temizleyicisini kullanmıştım asıl. onun üstünde yazıyodu zaten kuruluk ve tahrişe sebebiyet verirse daha az sıklıkla kullanın diye. ama tahriş olunca yanaklarım pütür pütür kırmızı sivilcemsi şeyler çıktı. ben de bıraktım.

ben jelini bi kaç kez kullandım zaten canım, krem temizleyicisini kullanmıştım asıl. onun üstünde yazıyodu zaten kuruluk ve tahrişe sebebiyet verirse daha az sıklıkla kullanın diye. ama tahriş olunca yanaklarım pütür pütür kırmızı sivilcemsi şeyler çıktı. ben de bıraktım.

ben sadece öneri sunmuştum canım Sana ii gelmiosa cilt yapınla alakalı:1hug:

Bende kullanıyorum , çok memnunum
amaan dikkat gözünüze gelmesin az daha Allah korusuuuun a.s
o yuzden temizlemesi iyi yanii

yıllardır yüz jelini kullanıyorum ve cok memnunum. Düzenli kullanınca siyah noktalarıda yok ediyor zaten. Büyük ve etli bir burnumun olmasına ragmen siyah noktam yok :) ama yıkamadan sonra mutlaka nemlendirici kullanmalısınız cildi kurutoyor biraz. Zaten bu yüzden gittiğim kozmetikçide ki kız sebamedi önerdi 2 haftadır kullanıyorum ama deep clean kadar memnun degilim onun kadar iyi temizlemiyormuş gibi geldi. hassas bir cildin varsa liquid neutrogena kullanabilirsin.

O zaman bende hiç kullanmıyım benimkide karma.

Back
X