Dedemden sonra babaannem

Chickmelek

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
10
2
34
Merhaba arkadaşlar.
2015 yılınının baharında dedeme akciğer kanseri tehşisi kondu kasım ayında da tedavi görürken hastanede vefad etti.Babaannemle anlaşamazlardı ama babaannem çok ilgilenirdi onunla yani varlığı çok belli olan bir adamdı.Çok küçük yaştan beri beraberdiler.Vefatından sonra babaannemde üzüntüden dalgınlık gibi sık hafıza kaybı yasanıyor yani bunama gibi birazcık doktor depresyon ilacı verdi suan onu kullanıyor ama ben böyle rahatlayamadıgını düşünüyorum.Mesela namaz kılıyor hangi namazı kılacagını şaşırıyor yanlışı kılıyor falan böyle şeyler yaşıyoruz.Yalnız hissediyor kendini umursamıyor pek, onun için neler yapmalıyız ne yaparsam kendini daha iyi hisseder bir türlü içten mutlu olamıyor.İki lafından biri dedem ona hizmet ederdi şimdi onun önüne geliyor hersey yasamdan tat almıyor neler önerirsiniz bu hafıza olayı ve morali için bu kadar
Yazdım okuduysanız çok teşekkürler tavsiyelerinizi bekliyorum

Eşini hayat arkadaşını kaybetmiş bi insana ne yapsaniz bos bence hafıza olarak ta bulmaca çözmek ise yariyo diyorlar severse bulmaca cozdurun

Canim oncelikla cok cok gecmis olsun. Dile kolay omrunu gecirdigin insan ölüp gidiyor. Kim dayanabilirki bu aciya. Babannen kac yasinda bilmiyorum ama baya yaslidir nihayetinde. Yasinin verdigi unutkanlikla dedenin vefati birlesince yasadigi gayet normal bence. Bide daha cok yeni acisi. Bence agir ilaclarla sakinlestirip acisini unutturmak yerine birakin doya doya yasasin acisini. Yoksa toplayamaz kendini. Siz ona sevgi ve sevkatinizi verin yeter.

çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum yası 70 falan yaslı yani kolay kolay bir şeyin rengini bile unutmazdı o yüzden garipsedik çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…