• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedecimde gitti bu dünyadan

bilgilitugba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
397
21
38
Bu cumartesi günü dedemi kanser sebebiyle kaybettik biliyorduk doktor o gün hazırlıklı olmamamız gerektiğini söylemişti canım dedem benim pamuk ellim kurban olurum anneannemle birlikte bizde kalıyorlardı onu şimdi öyle çok özledim ki ona yemek yapmayı kendi ellerimle meyveler yedirmeyi elini tutmayı gözlerinin o yaşlılıktan gelen etrafa korkulu bakışlarını canım kızım demesini evde yokluğu öyle büyük ki ağlamak istiyorum donup kalıyorum sessiz ağlıyorum onu çok seviyorum müsait olan arkadaşlarım varsa dedem adına On tesbih kelime i tevhid çekebilirler mi Allah sizden razı olsun sizede arkanızdan dua edenler eksik olmasın inşallah Allahaısmarladık dedemin adı Ali BİLGİLİ teşekkür ederim sizlere..

Başın sağolsun cok uzuldum bende 5 sene once kanserden kaybetmıstım dedemi...
Allah razı olsun canım seninde başın sağolsun diğer dedem de üç sene önce vefat etti ama o bizimle ilgilenmezdi pek bu dedem başkaydı hala bizimle gibi teşekkür ederim Size

Back