Baslikta dedigim gibi DECO BIANCA markasini taniyan var mi ? Iki model begendim , fakat bu markayi hiç tanimiyorum ... Kalitesi nasildir ? Yikaninca boya atma gibi bir sorun yasarmiyim? Yurtdisinda yasiyorum ve çeyiz alisverislerimi çogunlukla internet'ten hallediyorum. Yardim edin lütfen
merhabalar ben çeyizim için çok şık bir bornoz takımı aldım bu markadan. taç ın da vardı ikisini kıyasladım deco bıanca daha yumusak geldi bana. havluda iyiler amadiğer ürünleri bilemem bende araştırıyorum
merhabalar ben çeyizim için çok şık bir bornoz takımı aldım bu markadan. taç ın da vardı ikisini kıyasladım deco bıanca daha yumusak geldi bana. havluda iyiler amadiğer ürünleri bilemem bende araştırıyorum
Kizlar merhaba
Yazdiginiz mesajlari daha yeni gördüm, bildirim gelmedi bana nedense...
Nihavendd
sagol canim cevabin için , ben sadece Aryildiz, Özdilek, Chakra 'nin ve bir kaç tane de yabanci markali nevresim kullaniyorum, bana da yetiyor açikçasi. Bildigim markalari kullanmayi tercih ettim ve hiç pisman degilim. Artik bunlar eskiyince belki bu markayi denerim. Sen aldin mi peki ?
Esoes48
canim benim , yukarida dedigim gibi almadim , daha bilindik markalardan aldim. Ceyiz topigimden bakabilirsin istersen, çok memnunum. Sen aldin mi ?