• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

decavit vitamin ilacı

sevdacanan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
3
0
16
İstanbul
kızlar slm aranıza yeni katıldım ben 4 aylık hamileyim doktorum bana decavit isimli vitamin ilacını verdi . ama ben kullanamıyorum ilacı içtikten sonra kusmaya başlıyorum zehir içmiş gibi acaba benim dibi olan var mı yada sebebini bilen var mı aranızda.şimdiden teşekkürler

O multi vitamin onu mutlaka icmen lazim bebek icin gerekli bnmde midemi bulandiriyodu sanki kuf yemisim gibi oluyodu ama ihmal etme bebek icin gerekli bide pis kokuyo nefes almadan az suyla yut hemen ck suda mideni bulandirir

kızlar slm aranıza yeni katıldım ben 4 aylık hamileyim doktorum bana decavit isimli vitamin ilacını verdi . ama ben kullanamıyorum ilacı içtikten sonra kusmaya başlıyorum zehir içmiş gibi acaba benim dibi olan var mı yada sebebini bilen var mı aranızda.şimdiden teşekkürler

ben kullanıyorum
öyle bişey yaşamıyorum
bence sen içsende içmesende kusacaksın
o hapın etkisi değil bence

Ben de 2 aylık hamileyim. Başından beri Decavit kullanıyorum. İlk başlarda ilacı içtikten 5 dk sonra kusuyordum. Sonra ilacı kahvaltıdan 1 saat sonra almaya başladım. Kusmalarım geçti. Yine hafiften midemi bulandırıyor ama fındık yiyorum geçiyor öyle idare ediyorum işte ;)

İlk ictigim günler siyah kusuyordum mide kanamasi sandik ama ilactanmis bi hafta sonra alistim ilaca gece yatarken az su ile içiyorum

canım bende aynı şeyi yaşıyordum decavit kullanıyordum,, meğer ilaç dokunuyrmş mideme bana tüm vitamn demir ilaçları kesti doktorm ... habern olsn ..dr una danış kşimseyi dinleme vucudnn tepki verdiği şeylerde kendini zorlama sakın ..sonra daha zararlı sonuçlar olabilir .. şimdi kan yapıcı yicek listesiyle hergn yememe dikkat ediyrm pekmez kuru uzum kuru dut vs. bakalım 2haftaya tekrar kan testi yaptırcam nasıl çıkcak görcez..

Hamile olduğum kesinleştiği andan itibaren folik asiti braktırıp decavite başlattı doktorum kızlar.hamilelikte 7. haftamdayım daha ama..gerçi mide bulantım hiç olmadı şükür rahatlıklada ilacı içiyorumm bakalım daha sonra ne olur bilemiyorm

görüştüm doktorum la bıraktık kullanmayı midemde ülser olduğu için tetikliyormuş onu . şimdi güzel bir liste var elimde onlarla takviye ediyorum . herkese yardım etsin rabbim .hepinize teşekkür ederim

Back