Decavit ve folik asit

Bayanvil

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
323
137
28
Mrb kızlar 11+2 yim doktorum bugün decavit verdi ama ben hala folik asit ve progestan kullanıyrm. Fazla mı oldu acaba kullanan var mı bu şeklde

Decavit vitamin değil mi
Bildiğim kadarıyla 12.haftadan sonra folik kullanılmıyo. Doktorunuza danışmanızda fayda var hangi ilaçları kullanmanız gerektiğini en iyi o bilir tahliller vs

Decavit vitamin değil mi
Bildiğim kadarıyla 12.haftadan sonra folik kullanılmıyo. Doktorunuza danışmanızda fayda var hangi ilaçları kullanmanız gerektiğini en iyi o bilir tahliller vs
Aynen vitamn. o an kafama takılmadı sormadan geldm eve gelince acaba demeye başladım. Arayıp sormak en iyisi olmadı folik asit bitince başlarım ona

Yoo beraber kullanabilirsin vitamin ikiside sonuçta zararı olmaz ama 12.haftada bırakayım mi diye danışabilirsin

Mrb kızlar 11+2 yim doktorum bugün decavit verdi ama ben hala folik asit ve progestan kullanıyrm. Fazla mı oldu acaba kullanan var mı bu şeklde
bende 9 haftalık gebeyim folik asit, I mom ve progestan kullanıyorum ayrıca birde kan sulandırıcı iğne

bende 9 haftalık gebeyim folik asit, I mom ve progestan kullanıyorum ayrıca birde kan sulandırıcı iğne
Sen baya bişiler kullanıosn. Ya bana decaviti devlet hastanesi bugün verdi ama az önce kendi doktorumu aradım kullanma gerek yok dedi. Bikaç yerde okudum baya faydalıymş, hamile arkadaşlarımda kullanmş çok kararsz kaldm

benim kullandığım I mom gibi buda multivitamin galiba canım genelde öneriliyor gebeliklerde multivitamin doktorum bana doğuma kadar kullan dedi.

Decavit folik asit balikyagi devir damla bir arada kullandim doktorumun tavsiyesi ile. Su covid döneminde vitamin almakta fayda var bence

ben de ilk hamileliğimde kullandım hatta doğumdan sonra 6-7 ay daha kullandım. Şimdi son folik asitimi içeceğim yarından itibaren dekavite başlayacağım. 4 ay sonunda da demir takviyesine başlayacağız demişti doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…