Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen vitamn. o an kafama takılmadı sormadan geldm eve gelince acaba demeye başladım. Arayıp sormak en iyisi olmadı folik asit bitince başlarım onaDecavit vitamin değil mi
Bildiğim kadarıyla 12.haftadan sonra folik kullanılmıyo. Doktorunuza danışmanızda fayda var hangi ilaçları kullanmanız gerektiğini en iyi o bilir tahliller vs
Decavitde de folik asit var ama bana drum ayrı olarak folic 1 de aldırıyoMrb kızlar 11+2 yim doktorum bugün decavit verdi ama ben hala folik asit ve progestan kullanıyrm. Fazla mı oldu acaba kullanan var mı bu şeklde
Aynen 12 ye az kaldı zaten.Yoo beraber kullanabilirsin vitamin ikiside sonuçta zararı olmaz ama 12.haftada bırakayım mi diye danışabilirsin
Sıkıntı olmuomş demek. Bi bakalm 12 haftalık olunca danışırım napiyim dieDecavitde de folik asit var ama bana drum ayrı olarak folic 1 de aldırıyo
bende 9 haftalık gebeyim folik asit, I mom ve progestan kullanıyorum ayrıca birde kan sulandırıcı iğneMrb kızlar 11+2 yim doktorum bugün decavit verdi ama ben hala folik asit ve progestan kullanıyrm. Fazla mı oldu acaba kullanan var mı bu şeklde
Sen baya bişiler kullanıosn. Ya bana decaviti devlet hastanesi bugün verdi ama az önce kendi doktorumu aradım kullanma gerek yok dedi. Bikaç yerde okudum baya faydalıymş, hamile arkadaşlarımda kullanmş çok kararsz kaldmbende 9 haftalık gebeyim folik asit, I mom ve progestan kullanıyorum ayrıca birde kan sulandırıcı iğne
benim kullandığım I mom gibi buda multivitamin galiba canım genelde öneriliyor gebeliklerde multivitamin doktorum bana doğuma kadar kullan dedi.Sen baya bişiler kullanıosn. Ya bana decaviti devlet hastanesi bugün verdi ama az önce kendi doktorumu aradım kullanma gerek yok dedi. Bikaç yerde okudum baya faydalıymş, hamile arkadaşlarımda kullanmş çok kararsz kaldm
Evet baya kullanılıomş bende kullanıcam valla karar verdmbenim kullandığım I mom gibi buda multivitamin galiba canım genelde öneriliyor gebeliklerde multivitamin doktorum bana doğuma kadar kullan dedi.
bencede kullanın zararı olsa vermezdi doktor.Evet baya kullanılıomş bende kullanıcam valla karar verdm
Bencede:)bencede kullanın zararı olsa vermezdi doktor.
Decavit folik asit balikyagi devir damla bir arada kullandim doktorumun tavsiyesi ile. Su covid döneminde vitamin almakta fayda var benceMrb kızlar 11+2 yim doktorum bugün decavit verdi ama ben hala folik asit ve progestan kullanıyrm. Fazla mı oldu acaba kullanan var mı bu şeklde
Bende kullanıcam ama 12. Haftama giriyim öyle ne olur ne olmazDecavit folik asit balikyagi devir damla bir arada kullandim doktorumun tavsiyesi ile. Su covid döneminde vitamin almakta fayda var bence
Sen bilirsin Tab ben tüm bunlara tup bebek tedavi asamamda başlamıştım gebelikte de devam ettim.Bende kullanıcam ama 12. Haftama giriyim öyle ne olur ne olmaz
ben de ilk hamileliğimde kullandım hatta doğumdan sonra 6-7 ay daha kullandım. Şimdi son folik asitimi içeceğim yarından itibaren dekavite başlayacağım. 4 ay sonunda da demir takviyesine başlayacağız demişti doktorum.Sen baya bişiler kullanıosn. Ya bana decaviti devlet hastanesi bugün verdi ama az önce kendi doktorumu aradım kullanma gerek yok dedi. Bikaç yerde okudum baya faydalıymş, hamile arkadaşlarımda kullanmş çok kararsz kaldm
Hıı anladm hayırlısı artıkSen bilirsin Tab ben tüm bunlara tup bebek tedavi asamamda başlamıştım gebelikte de devam ettim.
Bende folik asitten sonra başlicam inşallahben de ilk hamileliğimde kullandım hatta doğumdan sonra 6-7 ay daha kullandım. Şimdi son folik asitimi içeceğim yarından itibaren dekavite başlayacağım. 4 ay sonunda da demir takviyesine başlayacağız demişti doktorum.