Decavit Pronatal Kullananlar

HNez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
403
160
Kızlar yardım !...
Decavit pronatal muadili bir ilaç varmı?

Ilacı kirarak icebildigim icin artik mide bulantisi yapiyor kutusunu gormeye bile katlanamiyorum....

ay onu bende içiyom olmayan mide bulantısını yaptı saolsun kabızlık da ayrıca :KK43: ama bel ağrılarım kemik ağrılarımı da geçirdi

Yatmadan once iciyorum ben, cok meyilli olmama ragmen bulantim pek olmuyor. Gun icinde hareketli oldugun icin bulanti daha fazla oluyordur. Yatarken alirsan rahat edersin.

Ben de iki gun oldu basliyali
Yemek yedikten hemen sonra aliyorum
İyi sayilirim.ins bulanti yapmaz .

Kızlar yardım !...
Decavit pronatal muadili bir ilaç varmı?
hayır canım muadili bir ilaç yok maalesef. Yani varmış ama üretimi yapılmıyor. Bende bir sıkıntı yapmadı çok şükür. Kırıp içtiğinde bir sakıncaıs yok mu acaba?

hayır canım muadili bir ilaç yok maalesef. Yani varmış ama üretimi yapılmıyor. Bende bir sıkıntı yapmadı çok şükür. Kırıp içtiğinde bir sakıncaıs yok mu acaba?
Dr um kırmasan iyi dedide yapabileceğim bişey yok... Gün aşırı alıcam ama .... Bilmiyorum ne kdr devam edecek bu multivitamin...

ay onu bende içiyom olmayan mide bulantısını yaptı saolsun kabızlık da ayrıca :KK43: ama bel ağrılarım kemik ağrılarımı da geçirdi

Yatmadan once iciyorum ben, cok meyilli olmama ragmen bulantim pek olmuyor. Gun icinde hareketli oldugun icin bulanti daha fazla oluyordur. Yatarken alirsan rahat edersin.

Ben de iki gun oldu basliyali
Yemek yedikten hemen sonra aliyorum
İyi sayilirim.ins bulanti yapmaz .

Ben sbh kahvaltidan sonra iciyorum ve mide bulantisi yapti... Kutusunu gormek bile artik iyi gelmiyor :110:
Supradyn gazoz gibi olanindanmi alsam diyorum... :confused:

Ben sbh kahvaltidan sonra iciyorum ve mide bulantisi yapti... Kutusunu gormek bile artik iyi gelmiyor :110:
Supradyn gazoz gibi olanindanmi alsam diyorum... :confused:
Bence yatmadan once almayi dene. Ben hala bulanti ilaci kullaniyorum ve i-mom icince kusmaya basladim son zamanlarda o yuzden doktor decavit vermişti. Yatmadan hemen once aliyorum ve hic rahatsizlik vermedi simdiye kadar.

Bende kullaniyorum doktorum sabah kahvaltidan sonra ic demisti .simdilik kullanmada sikinti yok bakalim

Prospektüsünde emziren kadınlar için bile faydalı olduğu yazılıyor.. Doktor bana doğuma kadar kullanacaksın dedi.. Ve ayrıca kahvaltı esnasında alınması gereken bir ilaç.. Farklı zamanda kullanmak doktora kalmış bilmiyorum detayını..

Ben kullaniyorum bunu. Gece yatmaya yakin ictigim halde asiri mide yanmasi yapiyor. Ve aciktiriyor. İstah artisi degil bak resmen acikiyorum bu ilaci ictikten yarim saat sonra. Ben hic memnun degilim ama doktor verdigi icin kullaniyorum.

X