decavit, monovit?

lorin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
264
105
Kizlar mrb konuyu ilgili bolume actim ama cvp alamadm ozur dilerim oncelikle bugun aile.hekimligine gittim kan degerimi baktirdim artis.oldumu diye (hamileligimi yeni ogrendim) ordaki hemsire bana bu iki ilaci verdi biri hap biri damla daha onceden folik asit vermisti dr ama mideme iyi gelmedigi icin birakmak zorunda kalmistim aranizda bu ilaclari kullanan varmi kizlar ilk gebeligim oyuzden tedirginim biraz icmeli miyim bisey olmaz dimi

Mrb canim monovit degil ama gebeligimi ögrendigimden buyana decavit i kullaniyorum günde bi kez olmak üzere ayrica bu bi vitamin ilaci bebisine de oldukca faydali korkulacak birsey yok canim merak etme

hemşire mi verdi ? emin misiniz ? doktor yok muydu
Doktorla gorustum son regl tarihimi sordu sonra hemsireye yonlendirdi oda kilomu iste daha onceden gebwlk yasadimmi diye falan bilgiler aldi numarami aldi aşi olacagim zaman arayipbilgi vercekmis ve bu iki ilaci verdi bide

Hemsire degil muhtemelen ebedir o bayan cünkü hamileler ile aile hekimliklerinde ebeler ilginleniyor ( gebelik takibi aşı vs.)

T
Mrb canim monovit degil ama gebeligimi ögrendigimden buyana decavit i kullaniyorum günde bi kez olmak üzere ayrica bu bi vitamin ilaci bebisine de oldukca faydali korkulacak birsey yok canim merak etme
Tsk ederim canim senin de bebegin hayirli olsun saglikla kucagina alirsin ons

ben ilk üç ayımda folik asit
sonra decavit ostecare kullanmaya başladım bide ferrum font demir ilacı
hala da bunları kullanıyorum
merak etmeyin kullanılması gereken ilaçlardır ama monoviti bilmiyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin :)

Onu tam bilmiyorum olabilir canim ama hemsire diyolardi o bayana ben biraz stres yapiyorum doktora gidince soracaklarimda unutup geliyorum ya

Amin hepimize insallah canm:)

Canım bende içtim her gebeye veriliyor evet folikasit dokunuyor miğdeye ama içmeni tavsiye ederim çok faydalı bebek için hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…