- 21 Haziran 2017
- 183
- 113
- 33
- Konu Sahibi xfairytalex
-
Sadece kan hapı kullandım ferrum fort..ne vitamin nede başka birşey kullanmadım..onu da düzenli kullanamadım..güzel bir örnek değilim aslında ama ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum..doktorum bebeğin gelişimi iyi diye vitamin vs vermedi..dokuz ay vitamin kullanan arkadaşımın bebeği 2900 doğdu kızım 3450 doğdu..Ama elbette doktora danış :) bence beslenme çok önemli kuruyemiş yoğurt ayran eksik etmeMerhaba kızlar 26 haftalık hamileyim. Decavit ve kan ilacı verdi doktor. Decaviti içtiğim zaman direk kusturuyor beni. Hiç beslenemiyorum. İlk aylarda kullanmayı bırakmıştım kötü oluyorum diye, şimdi tekrar başladım ama yine aynı etki. Benim gibi olan var mı aranızda? Bebek için gerekli olduğunu biliyorum bu yüzden de zorluyorum kendimi. Kullanmayıp bebeği gelişen kilosu yerinde olan var mı merak ettim.
Aynen canım ilaç kullanmayı bende sevmiyorum. Doktora söyledim " hassas yapın var sana ne ilaç yazsam yan etki yapacak, idare et böyle dedi. " sanırım farklı doktora gideceğim bu seferSadece kan hapı kullandım ferrum fort..ne vitamin nede başka birşey kullanmadım..onu da düzenli kullanamadım..güzel bir örnek değilim aslında ama ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum..doktorum bebeğin gelişimi iyi diye vitamin vs vermedi..dokuz ay vitamin kullanan arkadaşımın bebeği 2900 doğdu kızım 3450 doğdu..Ama elbette doktora danış :) bence beslenme çok önemli kuruyemiş yoğurt ayran eksik etme
Canım ben halen kullanıyorum ama öyle bir etki yapmadı hiç doktoruna bir danış istersenMerhaba kızlar 26 haftalık hamileyim. Decavit ve kan ilacı verdi doktor. Decaviti içtiğim zaman direk kusturuyor beni. Hiç beslenemiyorum. İlk aylarda kullanmayı bırakmıştım kötü oluyorum diye, şimdi tekrar başladım ama yine aynı etki. Benim gibi olan var mı aranızda? Bebek için gerekli olduğunu biliyorum bu yüzden de zorluyorum kendimi. Kullanmayıp bebeği gelişen kilosu yerinde olan var mı merak ettim.
Bende de yan etki yapmamıştı belki kan ilacıdır dediğin gibi etki gösteren..Canım ben halen kullanıyorum ama öyle bir etki yapmadı hiç doktoruna bir danış istersen
Ben şuan decavit - gnyforon -devit kullanıyorum canımBende de yan etki yapmamıştı belki kan ilacıdır dediğin gibi etki gösteren..
Bebeğiniz gelişir ama sizden aldığı vitamin ve mineralleri beslenme ile yerine koyamayabilirsiniz. O açıdan vitamin desteğinin faydalı olduğunu düşünüyorum.Merhaba kızlar 26 haftalık hamileyim. Decavit ve kan ilacı verdi doktor. Decaviti içtiğim zaman direk kusturuyor beni. Hiç beslenemiyorum. İlk aylarda kullanmayı bırakmıştım kötü oluyorum diye, şimdi tekrar başladım ama yine aynı etki. Benim gibi olan var mı aranızda? Bebek için gerekli olduğunu biliyorum bu yüzden de zorluyorum kendimi. Kullanmayıp bebeği gelişen kilosu yerinde olan var mı merak ettim.
Aynı problemi yaşadım hamile iken.daha mideme ulaşır ulaşmaz öğürüyordum.hamile iken hiç beslenemedigim,ilaçlarını düzenli kullanmadığım halde bebeğim 3 kilo doğdu ve masallah gayet te saglikliydi.35 kilo vermiştim hamile iken düşünün.sonra toparladım ne bebeğim ne de ben zarar görmedik sukur.Merhaba kızlar 26 haftalık hamileyim. Decavit ve kan ilacı verdi doktor. Decaviti içtiğim zaman direk kusturuyor beni. Hiç beslenemiyorum. İlk aylarda kullanmayı bırakmıştım kötü oluyorum diye, şimdi tekrar başladım ama yine aynı etki. Benim gibi olan var mı aranızda? Bebek için gerekli olduğunu biliyorum bu yüzden de zorluyorum kendimi. Kullanmayıp bebeği gelişen kilosu yerinde olan var mı merak ettim.
Ben kan ilacimi da decaviti de biraktim. Iyi hissediyroum değerlerim de iyi ekstra takviye ihtiyci duymadim ama doktorlarin cogu kullandiriyorDecavit kullanan benimle benzer durumda olan yok mu ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?