• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Decatlon bisiklet hakkında???

Emma123

●○●○●
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
563
537
103
Merhaba hanımlar bir bisiklet almayı istiyorum ama iki bisiklet arasında kaldım Decatlon elops bisikleti deneyen kullanan yada fikri olan varmı???boy 1.59 bu arada
İkinci seçenegimde kron tetra şehir içi kullanım için fikrinizi paylaşırsanız sevinirim

Merhaba, katlanır bisiklet kullanan biriyim o yüzden bahsettiğiniz 28" bisikletler hakkında çok fikrim yok, ancak decathlonun bisiklet ve servislerinin iyi olduğunu biliyorum. Genelde servis ve yedek parça için çok zorlanmıyorlar kullanıcılar. Zamanında Dahon almasaydım btwin alırdım muhtemelen.

Merhaba, katlanır bisiklet kullanan biriyim o yüzden bahsettiğiniz 28" bisikletler hakkında çok fikrim yok, ancak decathlonun bisiklet ve servislerinin iyi olduğunu biliyorum. Genelde servis ve yedek parça için çok zorlanmıyorlar kullanıcılar. Zamanında Dahon almasaydım btwin alırdım muhtemelen.
Deneme şansım olmadığı için çok kararsız kaldım açıkçası 28"normalde büyük olur bana diye düşünüyorum ama başka seçenek yok decatlonda sadece s/m L/M gibi boyutlandirmışlar s/m büyük olurmu bilemiyorum

Back