Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar deborah da bb krem çıkartmış henüz çok yeni....kullanan var mı aranızda? tavsiye eder misiniz? cildim çok hassas - yağlı nasıl olur anlamadım ama öyle hemen sivilce atar her ürünü kullanamam..mağazalarda satılan nemlendiriciler filan olmuyor bana hemen sivilce atar cildim eczane yada bepanthane gibi bişey olacak..deborah gözaltı kapatıcı ve rimel aldım kaliteli..ciilt ürünlerini bilen var mı?
konuyu yeni gördüm ama belki faydası olur cevap vereyim ben de geçenlerde aldım bu kremi 3 ya da 4 kere kullandım. cildimde bi sorun oluşmadı ama benim cildim çok da problemli değildir normalde. arada sırada t bölgesinde sivilce çıkar o kadar.
kremi ne amaçla alıcaksın buna bağlı biraz, renk dengesi içinse iyi ama hemen hemen her bb krem gibi öyle çok büyük bi kapatıcılığı yok.yardımcı olur umarım
sağol canım benim:)
aslında uzun süre ses çıkmayınca aldım bende ama sağol tavsiyelerin için :)
evet bb kremler gibi kapatıcılığı yok...ama benim cildim çok hassas..o piyasa nemlendiricilerini filan kullanamıyorum ayrıca fondöten filan kapatıcılığı ii ama onlarda hem sivilce çıkartıyor hem yapay geliyor bana ..galiba alışkın değilim ondan..yapamıyorum fondötenle...kırk yılın başında sürerim akşam temizlerim ertesi sabah sivilceyle kalkarım...hatta bazen sürdüğüm gün sivi..deborah ın ürünü ise bana uygun..güzel...tavsiye edebilirim..hergün kullandığım bi ürün değil ( cildimden dolayı sivilce yapmasın diye yormak istemiyorum) ...ama işe yarıyor ve nadiren sürdüğümde sivilce yapmıyor :) ...