• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

debbie macomber kitapları ve diğer yazarların ktaplarını satıyorum..

bendita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
160
1
46
Gaziantep
merhaba elimde debbie macomber küçük mucizeler dükkanı adlı kitabı, bir yumak mutluluk, bahçemde yeşeren umutlar, mucizeler dükkanına dönüş ve bir dilekle başladı herşey adlı kitapları var. tanesini 10 tl den satmayı düşünüyorum. toptan alırsanız indirim yaparım :) okumaktan asla pişman olmayacağınız ve bana teşekkür ediceğiniz harika bir seri.. tek birini yada toptan almak isteyenler mesaj atsın lütfen.. indirim yapabilirim.. bu kitapları herkez okumalı..

ayrıca elimde laurent gaunelle - mutlu olmak isteyen adam var.. harika bir kitap

kitaplarım çok temizdir.

şu anda antepdeyim. yalnız kitaplar orjinal değil ama hiçbir farkı yok. bende kızdım böle bir duruma ama bana da hediye geldi ama bayıla bayıla okudum. istersen görüşebiliriz.

elimde kalan kitaplar küçük mucizeler dükkanı : 5 tl
bir yumak mutluluk 5 tl
bir dilekle başladı herşey : 5 tl
bnlar debbie macomberin kitapları.. özellikleri yukarıda yazıyor.. dudujan sana cevap yazamadım kusura bakma..

laurent gaunelle : mutlu olmak isteyen adam 5 tl

isteyenler iletişime geçsin lütfen...

Merhaba arkadaşım.Bır dılekle başladı hersey kıtabın hala mevcutmu? talıbım.hatta dıger son ıkı kıtabı varsa onlara da talıbım.yenı başlangıçlar mevsımı ve mucızeler dükkânına donus

merhaba elimde debbie macomber küçük mucizeler dükkanı adlı kitabı, bir yumak mutluluk, bahçemde yeşeren umutlar, mucizeler dükkanına dönüş ve bir dilekle başladı herşey adlı kitapları var. tanesini 10 tl den satmayı düşünüyorum. toptan alırsanız indirim yaparım :) okumaktan asla pişman olmayacağınız ve bana teşekkür ediceğiniz harika bir seri.. tek birini yada toptan almak isteyenler mesaj atsın lütfen.. indirim yapabilirim.. bu kitapları herkez okumalı..

ayrıca elimde laurent gaunelle - mutlu olmak isteyen adam var.. harika bir kitap

kitaplarım çok temizdir.

guncelmı canımmm acıl cvppp

Back