Dead Sea C-Land Aqua Pure Ürünleri Kullanıcı Yorumları

sirince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
2
0
36
Ankara
Ölü Denizin (Dead Sea) jeolojik termomineral katmanları mineraller yönünden oldukça zengindir, ÖlüDeniz (Dead Sea) alüvyonlar ile kaplı siyah çamur olarakda bilinen mineral çamurunu şifalı doğal bir kozmetik ürününe dönüştürmüştür. Yüzyıllardırdır şifa için kullanılan bu termomineraller, Ölü Denizi (Dead Sea) mineral açısından zengin çamur içeriği ve özel kombinasyonu ile dünyada eşi benzeri olmayan bir yer olma özelliğini taşımaktadır.

C-LAND AQUA PURE
Dead Sea Ürünleri

Cilt Bakım Ürünleri
Vücut Bakım Ürünleri
Mineral Temizleyiciler
Cilt Sabunları
Çamur Maskeleri
Saç Bakım Ürünleri
Banyo Tuzları

XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
ürünleri gerçekten çok güzeldir elimdeki kışın oluşan egzamalardan sayesinde kurtuldum diyebilirim fakat fiyatları biraz pahalı

obey your body serisinden radiance - repair peeling gel i yurt disindan almistim satici kiz kolumun icine surdu ve 20 saniye sonra kolumun butun olu derisini soydu iki kolum arasinda bariz ton farki olustu bende beyaz teni tercih edenlerdenim cilt beyazlatmada ve olu deriyi atmada cok etkili sik uygularsan micheal jackson a donersin diyede uyarida bulunmustu bahsettigim marka olu deniz minerallerinden olusuyor amazondan baktim satisi vardi gerci turkiyeye varmi bilmiyorum ama cok cok pahali bir urun degil ben ayda bir kullaniyorum cokda etkili oldugunu dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…