• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DDF ürünlerini kullanan var mı?

ben 7 aydır kullanıyorum.şimdiye kadar kullandıklarım arasında cildimde en farkedilir değişimi yarattığını söyleyebilirim. şuanda da çok güzel kampanyaları var zaten. göz altı nourishing kremini kullanıyorum çok iyi geldi. cilt temizleyicilerden leke serisi vardı ondan kullandım kayısı kokulu brilliance mı öyle bir serisi vardı. şuanda temizleyici mavi bir köpüğünü kullanıyorum çok yumuşak.cildim yorulmadan arınıyor beyazlıyor.haftada bir sülfür maskesi de yapıyorum hiç sivilce çıkmıyor.geçmişten kalan ufak tefek lekeler soluyor artık.güneşten koruyucumu da sürüyorum.cildimdem memnunum. ddf in katkısı oldu

gözaltı kremini aldım torbalanmalar ve küçük kırışıklıklar için etkili dendi. düzenli bi şekilde bi ay kullandım hiç bi fark yok. artık kremlere güvenmiyorum kesinlikle.

Nemlendiricisini, kırışıklıklara etkili serumunu ve göz kremini kullanıyorum

Cildim fena değildi zaten ama. Geçen yıla göre bariz değişiklikler var. Fotoğraflarıma bakınca bile net bir şekilde görülüyor. Çevremdeki pek çok bayan arkadaşım da böyle söylüyor. Ama şunu belirtmeliyim ki 5 seans dermaroller yaptırdım. Devam ediyorum. Değişikliğe neden olan dermaroller mı, DDF mi, ikisi bir arada mı? Bilmiyorum.

ben hassas cilt serisini kullanıyorum...
tek kelimeyle bayılıyorum.
bi kere hafif, sonra cildim hassas olduğu için diğer ürünler kızarıklık yapıo bu aksine rahatlatıp yatıştırıyor.
ayrıca cildim belirgin bir şekilde güzelleşti.
tavsiye ederim yani.

Ergenligimde yogun sivilce sorunu yasadigim icin kullanmadigim krem ws kalmadi. Ddf jel tonik nemlendirici setini kullandim. Cildim yagli ve hasssas. Cildimi cok kurutmustu. Memnun kalmadim.

Ben sadece temizleyicisini beğendim %5Glycolic içeren. nemlendirici ve göz altı kreminin hiç bir işe yaramadığına eminim. Dermologica çok daha iyi diye düşünüyorum.

Çok tutulan ve iyi bir marka olduğunu biliyorum.. Setlerini kullanan ve yıllardır devam eden arkadaşlarım var.. Ben de anneme güneş koruyucularını alıyorum.. Memnunum diyor ama yüzünde küçük küçük sivilceler yaptığını da söylemişti yazın. ki sivilce çıkarmak için oldukça geç bir yaşta kendisi.. Bilemedim şimdi.. Cilt analizi gerekiyor demek ki..

Alındaki kırışıklıklar için wringle release kremini kullanmıştım. Fakat içeriğinde birkaç çeşit PARABEN İ görünce hemeb vazgectım kullanmaktan..

merhaba arkadaşlar,
Ddf kremin wrinkle release kremini ve protect serisini kullandım. Cildimi resmen mahvetti. Kaşıntıyla birlikte yanma ve kuruma oldu. Doktora gittiğimde kortizonlu bir krem vererek bir nebzede olsa normala döndürdü. Cilt tipim tamamıyle değişti. Yağlı olan ciltim şu an oldukça kuru. Özellikle alın bölgem. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Back