Cilt Bakımı Ürünleri DDF , Perricone Md ve Dermologica hakkinda fikir

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

att06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
31
4
Arkadaslar annagaspi , image skincare en son olarakta attachein urunlerini kullaniyorum ama attachein nemlendiricisi yaglandirma yaptigi icin biraktim cildime kremdense serum seklinde urunler daha iyi geliyor o yuzden dun perricone md intensive pore minimizer treatment ve DDF nin 15 Spfli su bazli nemlendiricisini siparis ettim bu urunleri kullanan varmi ilk basta dermologica oil control lotion ve dermologica 10 ml nemlendiricisini siparis etmistim vazgectim geri bu urunlerin daha uygun oldugunu dusundum fazla olmasada tek tuk akne cikiyor bide maske olarak kil maskesi dusunuyorum ama marka ve urun hakkinda karar veremedim fiyati onemli degil suanda maske olarak kil+gul suyu ile maske hazirliyorum sadece alnima uyguluyorum iyide geliyor ama daha iyisi varsa alabilirim simdiden tesekkurler

Benim cildim yağlıya dönük.akne lekeli orta düzeyde.gul suyu iyi gel m emişti.1 hafta önce dermalogica toz peeling aldım.iyi gibi.ddf nin ürünlerinin iyi olduğunu biloyorum.diğerlerini tanımıyorum canım.

Perricone mdnin akne ve olgun ciltler icin yagsiz kremini , DDF in 15 faktorlu yagsiz nemlendiricisini ve Skinceuticals maske aldim tabi 3 urun 600 lira fiyat tuttu benim icin fiyati pek onemli degil 1 haftaya yakin oluyor suan perricone md hakkinda tam yorum yapamicam cunku etkisini gostermesi 1 ayi buluyor DDFin nemlendiricisi super diyebilirim su bazli ve yaglandirma yapmiyor cok hos bi yapisi var maske olarakta DDF in kukurt maskesini alcaktim eczaci Skinceutilcals onerdi onu aldim o da guzel bi urun tabi kisa zaman oldugu icin cok bisey diyemiyorum temizleyici jel veya kopuk icin ne onerirsiniz yine DDF denmi devam ediyim

X