arkadaşım ben aldım ama hiç memnun kalmadım alerji yaptı bana cildim tahriş oldu ve çok pahalı değmez bence vichy ondan daha iyi. gittim paramı geri aldım ürünü iade ettim çok rahatım ama dermatoloğa gitmem lazım. yanlız arkadaşım maskesini temizleyicisini güneş koruyucusunu c serumunu nemlendiricisini losyonunu yani hepsini kullanıyo ve kendisi gayet memnun. benim cildim hassas ondan oldu galiba sen bilirsin yinede :)
benim yüzümü yaktı bu dcl nin losyonu ve pedi ilk 10 gün harika sonuçlar cildim canlandı resmen ama sonrası çok kötü doktora gitmene gerek yok bu ürünler sana göre demişlerdi satarken yüzüm yandıktan sonra doktora gittiğimde bu ürünler sana göre değil cildin çok hassas dedi şuan hala yüzüme nemlendirici bile sürdüğümde cildim yanıyor kızarıklıklar 2 hafta geçmedi pul pul döküldü asıl insanı sinirlendirende ürünleri geri vermek istediğimdeki tavırları ürünleride geri allmamak için kullanıcı hatası diyorlar telafi etmek yerine insanı aptal yerine koyuyorlar bunlarla uğraşıp tazminat davası açmak var işi bu duruma getiriyorlar