Cilt Bakımı Ürünleri Dcl kimyasal peeling

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

siriusa

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
31
0
Arkadaşlar dün bir eczaneye girdim ve dcl nin bir kaç tane ürününü aldım öncelikle cilt analizi yaptılar ve cildimin kötü durumda olduğunu söylediler.Yüzümde sivilce lekeleri izleri var ve yanak kısımlarında çizgiler oluşmaya başlamış bunun için ddnin evde uygulanan bir kimyasal peelingini verdiler aldığım ürünler şunlar

Bu ürünleri kullanan varmı varmı merak ediyorum kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
kızlar kullanan yok sanırım ama ben size tavsiye ediyorum 1 haftada bile harika sonuç aynanın karşısından ayrılmıyorum izler nerdeyse yok olucak ve harika bir cilt inanamıyorum

sabah akşam temiz cilde losyon sonra peeling pedi akşamları tabi pedi kontrollu bir şekiklde 3 günde bir birde cilt inanılmaz kuruyor hafif soyuluyor çok iyi bir nemlendirici kullanmak lazım benim nemlendiricim laroshe ama bitmek üzere memnundum ama iyi bir nemlendirici araştırıyorum ben inanılmaz memnunum inanamıyorum 2 hafta oldu heralde ama süper bir şey bütün izler kayboldu dün bir eczaneye girdim nemlendirici bakmak için cildin çok iyi sana bu ürünleri neden verdiler gerek yokmuş dedi önceki halini bilmiyor tabi :) kimyasal peling düşünüyordum hiç gerek yokmuş bu şekilde daha sağlıklı ve ucuz ürünlerde gilikolik asit var cildi rahatsız etmeden soyuyor ve canlandırıyor ben bayıldım ürünlere doktora danışarak kullanmak en doğrusu tabi

Merhaba siriusa, umarim iyisinizdir. Size dcl konusunda basvurmak istiyorum baska bir basliga yazdim ama donen olmadi. Benimde yuzum de kirmizi kirmizi noktalar var sivilce izleri yani. Bi cikan sivilce izini uc dort ay birakiyor bazende hic gecmiyor. Ne yapmam gerek siz hangi urunleri kullandiniz devam ediyor musunuz? Tesekkur ediyor acil cevap bekliyorum. Cunku ddf ,exuviance ve dcl arasindayim urunlerim bitti lutfen yonlendirin beni

Merhaba iyiyim teşekkürler , dcl ürünleri bir süre sonra bende tahriş yaptı bıraktım fakat sorun çok kısa aralıklarla kullanmamdan ve eczanedeki yanlış bilgi veren bayandan kaynaklandı çok dikkat isteyen ürünler. Hassas ciltde özellikle. Ben ürünleri bıraktım fakat dcl pedden alıp tekrar ayda bir kullanmak istiyorum . Ciltteki ölü deriyi atmak için yenilenme için çok iyi bir ürün ama sivilce için birşey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…