Days doktor erken gebelik testi

Kızlar merhaba benim adetime 4 gün var mide bulantısı halsizlik iştahsızlık yaşıyorum dün akşam dayanamayıp test yaptım çok silik bi şekilde çıktı sabah aç karnına tekrarlayınca malesef sonuç negatif acaba testte mi bi yanlışlık var anlayamadım aranız da bu testi kullanan ve bu durumda olan var mı

Canım benimkini yalancı pozitif çıkarmıştı hatta daha koyuydu ama yine de belli olmaz her gün testi tekrar zaten koyulaşma varsa vardır yada başka testle de dene

Benimki de silik cikmisti digital test yaptim 2 3 haftalik yazdi bugun kan ve idrar tahlili verdim cumaya tamamen belli olacak insallah

Ben 2. Cizgiyi goruyorum muhtemelen bebiş var bende boyle ogrendim regle 1 gün kala
O kadar çok umutlanıyorum ki ama sonrasında yine hüsran 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz sadece ben de kan pıhtılaşması var bi düşük bi kimyasal yaşadım uzun zamandır hiç bu kadar umutlanmamıştım

Bunlarin ikisinide yaşadim 3 duşugum var seni cok iyi anliyorum şuan 2. Bebegime hamileyim rabbim istediginin en güzelini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…