Days doctor test yalancı mı ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
1.932
1.365
Kızlar yumurtlama 12. Gün bugün. Days doctor 3/5 dakika içinde beliren bi çizgi var kuruma değil ama yalancı çizgi mi? Markayla deneyimi olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_3595.jpeg
    403,2 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_3593.jpeg
    73,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_3592.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_3583.jpeg
    188 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar yumurtlama 12. Gün bugün. Days doctor 3/5 dakika içinde beliren bi çizgi var kuruma değil ama yalancı çizgi mi? Markayla deneyimi olan var mı ?
Evet , bende de yalancı pozitif çıktı hem de hemen çıktı ikinci çizgi artımed ve days doctor ikisiyle de yaptım ikisi de aynı ürün zaten ikinci çizgi hemen belirdi sonra başka bir test yaptım negatifti kan da negatifti emin olmak için kan verin bence

Canım çizgi var geçende çıktı diyorsun olabilir bunlar bazen yanıltıyor ama birde farklı testle denesene

Benimde bugün yumurtlamanın 12.günü ve testler negatif olsa 10.günde bile çıkıyor Oyüzden sizinki olabilir en azından bir çizgi var ama

Bana çıkardı o da
Vay arkadaş ya , aslında suç bizde bekleyemiyoruzki adet geçsin sonra gidip kan verelim .. ben 1 hafta kala başlıyorum.. days doctor 3 dakikada nasıl başarıyor bunu böyle çıkarmayı tam delirmelik..

Eklentiler

• IMG_3598.jpeg
    102,7 KB · Görüntüleme: 20
Vay arkadaş ya , aslında suç bizde bekleyemiyoruzki adet geçsin sonra gidip kan verelim .. ben 1 hafta kala başlıyorum.. days doctor 3 dakikada nasıl başarıyor bunu böyle çıkarmayı tam delirmelik..
aynen canım ya belkide doğru bilmiyoruz Oyüzden hep farklı markada bulundururum ben yani yani yalancı da olabilir doğru da ikilemde bırakan bir marja bende ilk dakika da çıkardığı bile olmuştu

Bu marka aynı bende de bugün 2 3 dakikada böyle silik çıkardı ama herkes yalancı pozitif verdiğini söylüyor

Bu marka aynı bende de bugün 2 3 dakikada böyle silik çıkardı ama herkes yalancı pozitif verdiğini söylüyor
Ben bir daha yaptım aynı markadan aynı gün o negatifti. Öyle olunca bıraktım adeti bekliyorum. Negatiften pozitife dönse anlarım da pozitif test gerçek pozitif olsa aynı gün negatife dönmezdi sonuçta ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…