Day's doctor hep mi böyle?

tirami_su

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2024
112
40
13
31
Day's doctor yalancı pozitif veriyor diye okumuştum hep. Ve bir kez de başıma gelmişti. Yine aynı testi kullanmak durumunda kaldım mecburen ve saniyesinde ikinci çizgi belirdi ama çok silik. Umutlanmak istemiyorum. Yarın kan vereceğim inşallah ama kafam karışmadı değil.. telefonumun kamerası iyi değil ama dikkatli bakınca anlaşılıyor çizgi. Yorumlarsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_20250219_151632.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 38
Ben gördüm ama güvenmiyorsanız o teste inanmayın sonuca da çünkü çok kişiyi yanıltmış sizi de yanıltabilir bat gününüz ne zaman

silik çizgi var rengi gri değilde kırmızıysa gebelik ola bilir

Bu test çok belirgin çizgilerde kanda negatif veriyor canım. Kan sonucunu görene kadar sevinme bence sonra üzücü oluyor. Benim de defalarca başıma geldiği için biliyorum. İnşallah hamilesindir
Evet haklısınız. O sebeple yarın kan vereceğim inşallah ama beni şüphelendiren şey koku hassasiyeti ve belli gıdalardan tiksinme var. Bunu da reglim yaklaşıyor ona bağlıyorum da bakalım artık.

Evet haklısınız. O sebeple yarın kan vereceğim inşallah ama beni şüphelendiren şey koku hassasiyeti ve belli gıdalardan tiksinme var. Bunu da reglim yaklaşıyor ona bağlıyorum da bakalım artık.
Benim bu testte kan negatifti mesela canım ve bir sürü gebelik belirtisi de hissetmiştim. Sonradan üzülmüştüm. Zaten gebelik belirtileri de o kadar erken başlamıyormuş

Eklentiler

• IMG_20250210_161821.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 26
Yarın değil de 1 gün kala veya regl olmazsanız o gün verin inşallah regl olmazsınız

Benim bu testte kan negatifti mesela canım ve bir sürü gebelik belirtisi de hissetmiştim. Sonradan üzülmüştüm. Zaten gebelik belirtileri de o kadar erken başlamıyormuş
Yaa gerçekten üzücü oluyor bu şekilde hayal kırıklığına uğramak.. şimdi tamamen umutlanmamam gerektiğini anladım. En garantisi kan sonucu olacaktır. Varsa çıkar yoksa Allah ne zaman isterse o zaman artık. İnşallah sizde en kısa zamanda güzel haberler alırsınız

İnşallah canım. Umarım senin gebeliktendir. Aynı şekilde üzülme diye yazdım ama senin de başına gelecek diye bir şey yok belki pozitiftir sadece bu testle umutlanma zaten regline daha varmış.Kan ver bence ya da güvenilir bi test bulabilirsen awox predictor prodoctor gibi onlarla sabah idrarıyla dene.

Yarın değil de 1 gün kala veya regl olmazsanız o gün verin inşallah regl olmazsınız
aslında şöyle.. ben geçen ay yani 24 ocakta kimyasal gebelik yaşadım. Normalde dongum 26-27 gün. Kimyasal gebelikten sonra gecikme olabilir diye 24 diyorum. Yoksa 20-21 falanda olabilir.

aslında şöyle.. ben geçen ay yani 24 ocakta kimyasal gebelik yaşadım. Normalde dongum 26-27 gün. Kimyasal gebelikten sonra gecikme olabilir diye 24 diyorum. Yoksa 20-21 falanda olabilir.
Hmm o zamansa bilemem ama doktor kimyasal gebelikten sonra korunun dedi mi

Hmm o zamansa bilemem ama doktor kimyasal gebelikten sonra korunun dedi mi
Hiç gitmedim doktora çok erken fark ettim. Bata birkaç gün kala lekelenme oldu adet oldum sandım. Devam etmedi, sonra test yaptım silik pozitifti. Artışı evde takip etmek istedim iki günde bir kan vermek stres oluşturuyor diye. Tam koyu olsun öyle kan veririm dedim. Gün gün daha koyulasti çizgiler ama sonra siliklesti ve kanama başladı zaten. Bunların hepsi 1 hafta içinde oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…