Days doctor gebelik testi

Regliniz geçikti mi ? Kuruma cizgisine de benziyor . Kan vermişssiniz ama en net cevap inşallah hayırlı sonuçlarınız olur

Pcos var ve adetlerim duzensiz en son 27 mayısta oldum oyuzden emin olamıyorum adetim düzenli olsa ama maalesef belirsizlik inşallah

Mrb 45 günü geçiktir adet olmuyorum bende bugün days doctor erken gebelik testi aldım we ilk damlattıgım anda koyulaştı zaten bu teste göre hamileyim ama 4 5 senedir hamile kalamıyodum sayfalarda bu testi arastırıyorum güwenilir degilmis sanırımbu testte hamile cıkıp kanda gebelik olmayanda warmış okumuştum yarın sabah normal gebelik testi yapıcam bende

Sanki seninki baya belli be kuzum nasıl yanıltsın bu
Günaydın abla şimdide yaptım ilk idrarla ds saglık marka gebelik testiyle bunda daha koyu çıktı hayal kırıklığına uğramak istemiyorum eşimede bisey söyleyemiyorum 6 senelik ewliyim 4 senedir falan istiyoruz bu ay oldu dedigim aylarda hep hüsrandı o yüzden güwenemiyorum

Eklentiler

• 20240814_094225.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 68
Ya bacım git koşa koşa kan ver var belli görmüyonmu ben burdayım diye bağırıyor çok sevindim hayırlı olsun canım benim korkma çok güzel haber alacaksın

Yani bu kadar belirgin yanlış olacagini sanmiyorum benim bunun yarisi kadar belirgindi beta 232 cikti kan ver hayirli olsun simdiden G Gzzmm

Sürekli hayal kırıklığına uğradıgım için eşimide ümitlendirmek istemiyorum ama hastanede uzak akşam eşim gelince mecburen ona anlatıp gidicem acile inş doğrudur hiç uğraşmayalım direk tup bebek yaptiralım diye konusup kararlaştırmıştık mucize gibi bi anda olmuş olucak eğer warsa

Cok belirgin bence kesin var sonucun çıkınca buraya yaz kiz merak ederim

Karnimda siddetli agri var falan diye baktiranlar oluyormuş mecbur bakiyorlar hamilelik var mi diye ilac verebilmek icin...ama direk hcg baktircam dersen bakmazlar muhtemelen. acile gitmek bana cok dogru gelmiyo ama takdir senin tabi. Ben aile saglik merkezinde verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…