Günaydın abla şimdide yaptım ilk idrarla ds saglık marka gebelik testiyle bunda daha koyu çıktı hayal kırıklığına uğramak istemiyorum eşimede bisey söyleyemiyorum 6 senelik ewliyim 4 senedir falan istiyoruz bu ay oldu dedigim aylarda hep hüsrandı o yüzden güwenemiyorumSanki seninki baya belli be kuzum nasıl yanıltsın bu
Cok belirgin bence kesin var sonucun çıkınca buraya yaz kiz merak ederimSürekli hayal kırıklığına uğradıgım için eşimide ümitlendirmek istemiyorum ama hastanede uzak akşam eşim gelince mecburen ona anlatıp gidicem acileinş doğrudur hiç uğraşmayalım direk tup bebek yaptiralım diye konusup kararlaştırmıştık mucize gibi bi anda olmuş olucak eğer warsa
Yarın sabah saglık ocagına gidicem akşam acile gitsem acilde bakarlarmı acaba bakmıyo diyolardaCok belirgin bence kesin var sonucun çıkınca buraya yaz kiz merak ederim
merhaba sonucunuz ne olmuştu ve testleri adet gecikmenizin hangi günlerinde yapmıştınız acabaO zman saglık ocagı garanti
En son 1 eylulde girmis arkadas ve o zaman 9 haftalik hamileymis suan muhtemelen 5-6 aylik olmasi gerekmerhaba sonucunuz ne olmuştu ve testleri adet gecikmenizin hangi günlerinde yapmıştınız acaba
Allah bana da nasip etsin inşallah bende çok benzer bir durumdayımEn son 1 eylulde girmis arkadas ve o zaman 9 haftalik hamileymis suan muhtemelen 5-6 aylik olmasi gerek