Dayımın gizli kapaklı işleri..

Bir yakınına yollayacağını söyledi ama düğüne gidecek orada gösteriş yapmak için aldığını anladım.
Hep böyle işte, gösteriş için ya da insanların ona "evet iyi biri bonkör biri"demesi için böyle şeyler yapıyor.
Anlamayamıyorum doğrusu.
Karakter meselesi, değiştiremezsin ne yazık ki :KK43:

Bugün dayıma alamayacağımı söyledim sonra bana bekle geliyorum dedi işten izin almış geldi.
Birlikte gidelim dedi gittik, yolda kaç kez söyledim bilmiyorum ama yengeme söyle daha o gün onca şey anlattı bana çok üzülüyor dedim her şeyi bilmesine gerek yok boş ver dedi.
Aramızda bu sana güveniyorum dedi tamam dayı dedim sonra birkaç kez öptü beni yemek yiyelim gel falan dedi ben de dayı sınavım geldi çattı son kez konulardan göz gezdireceğim falan deyip eve kaçtım resmen.
Çok üzüldüm açıkçası + bana neden aldığını söyledi ama inanmadım o nedenden dolayı aldığına hem yalan hem gizli iş.
Şaşıyorum doğrusu insan parayı bulunca mı böyle oluyor ya da yaş/zaman insanı hiç mi olgunlaştırmıyor bilemiyorum:KK51::KK51:

En guzelini yapmissin.
Ama oda baya zorlamis yaa.
5 yasimdaki cocuk gibi.
Hepmo boyle dedigim olsun istiyor her konuda?

Evet böyle. Eskiden daha kötüydü yengem biraz düzene soktu ama huy işte gitmek bilmiyor.
Hep kendini ön plana çıkarma çabasında oysa bilse ki maddiyatın gram statü arttırmadığını..
Şaşıyorum doğrusu..

Allah bilir onuda başkasına hediye edecektir :) ne alin nede arada kalin

X