Maddi durumlarının iyi olduğu söylenemez aslında maaşı falan iyi ama işte her yere gereksiz harcamalar yaptıklarından borçları baya birikti.Dayınızın maddi durumu iyiyse pek bir sorun yok bence benim amcamda öyledir mesela belki de yengenizin kızması onu daha çok teşvik ediyorduradamcağızın hevesi vardır hobi edinmek istiyordur o yüzden gizli almak zorunda kalmıştır bence yengenize söyleyin tabi ki bu şekilde söylerseniz sorun olmaz belki
Birine alıyormuş makineyi.Yani belkide gerçekten yengeniz kızıyor diye saklıyordur.Siz sorun neden oldugunu neden oldugunu söylemezsen almam deyin
Ama kendine almıyor başkasına alıyor.Ben alırdım, kotu bisey degil ki foto mak. istiyor adamcagiz onun icin de karisindan izin mi alsin? Ben esime soylemem bile ihtiyaclarimi alirken...
Kaç kez söyledim yengemin haberi olsun diye ama zorla kartı verdi.Ben almazdim. Bunu söylerken de yaptığının yanlış olduğunu söylerdim.
Ya kendimi yerine koyuyorum ve almak istemiyorum ama dayım öyle ısrarcı verdi ki kartı onu da geri çeviremedim arada kaldım.Kendini yengenin yerine koyup düşün. Evlensen kocan böyle davransa nasıl hissedersin? Kocanın yeğenine işbirliği yaptığı için kızar misin? Hayır diyorsan al. Evet kızların diyorsan ve yengenle aran bozulsun istemiyorsan dayın başkasına aldirsin
Çok şükür dayımın öyle şeyleri yok ve yengemi çok seviyor. Bu konuda çok sadık ama sürekli birilerine bir şeyler alıyor.Almamalisin.
Kadin hakli.
Yengenle aran bozulmasin.
Hem kime aliyomus bu kamerayi?
Surda bdv de dolasa dolasa icimden su gecti birden: dunya haliya belkide bi bayana aliyor o kamerayi ve hersey aciga ciktiginda sende suc ortagi olucaksin.
Çok şükür dayımın öyle şeyleri yok ve yengemi çok seviyor. Bu konuda çok sadık ama sürekli birilerine bir şeyler alıyor.
Zaten yengem öğrenirse kesinkes bana darılacak çünkü bu konuda bana dert yakınıyordu sürekli
Bugün dayıma alamayacağımı söyledim sonra bana bekle geliyorum dedi işten izin almış geldi.Almamalisin.
Dayin senin kanindan.
Darilir geri barisirsiniz bi opucukle.
Yengenle papaz olma sogukluk girer araya.
Bir yakınına yollayacağını söyledi ama düğüne gidecek orada gösteriş yapmak için aldığını anladım.Eee neden almış peki?