edemiyoruz, edebilmek adına ben kendi hayatmda hep mücadele ediyorum. kimseyi kimseden ayırmıyorum. onuda kendimizden ayırmadım hiç, aynı yaşta olduğumuz için hep arkadaş gibi davrandım... ama o beni kabul etmedi... ve de ailemi...nefret suçu bu. konuda şunu okumak istemezdim. bu kafalarıda yok etmek. keşke
aynen önce inanmak istemedim ama meğerse çatışma varmış yazıklar olsun hala bu zihniyette olanlarao söz o kadar iğrenç ki. nefret ettim okuduğumda
ayrıştırsın kendini etmezse etmesin ya ne varmış halinizde cahillik yazık çok yazıkedemiyoruz, edebilmek adına ben kendi hayatmda hep mücadele ediyorum. kimseyi kimseden ayırmıyorum. onuda kendimizden ayırmadım hiç, aynı yaşta olduğumuz için hep arkadaş gibi davrandım... ama o beni kabul etmedi... ve de ailemi...
çok tuhaflar ailesinin konusuna girmek bile istemiyorum inan... çünkü konu daha uzar da uzar...ayrıştırsın kendini etmezse etmesin ya ne varmış halinizde cahillik yazık çok yazık
dayınınzın bunları görmesi inşallah zaman almaz çünkü bu insanlar bu kafa bu zihniyet değişmez ilerde dayınızın çocugunu ilk başta dedesi dmeye bile utandığım insan eleştrir malum alevi tohumu! bu bebekte büyüdükçe büyür ve farklı diye bu ülkede azınlık halini alır. dilerim allahtan dayınız bir an önce kurtulur bu aileden ve bu insanlardan. çocuklarımız uzak kalsın bu insanlardan bu farklılastırmaya calışmalardançok tuhaflar ailesinin konusuna girmek bile istemiyorum inan... çünkü konu daha uzar da uzar...
böyle bir durum olamaz. anne ilgisiz olabilir ama baba ilgili, çocuğunu seviyor ve kendi üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getiriyor. karısı yüzünden ona bunu yaşatmaya hakkım olduğunu sanmıyorum. o yüzden karısını ikna edecek ve değiştirecek önerilere ihtiyacım var...O çocuğun annesinin yaninda durmasinin hiçbir anlami yok.sadece temizlik degil sorun .bu cocuk büyüyecek okula gidecek.ilgisiz bir annesi varsa nasil okula derslerine adapte olacak. Bence kesinlikle yurda verilmeli
ailesi görüşmüyor, gidip gelmiyorlar... artık kendide gidemez tüm kapıları kapadılar... çocuk babama dede diyor...dayınınzın bunları görmesi inşallah zaman almaz çünkü bu insanlar bu kafa bu zihniyet değişmez ilerde dayınızın çocugunu ilk başta dedesi dmeye bile utandığım insan eleştrir malum alevi tohumu! bu bebekte büyüdükçe büyür ve farklı diye bu ülkede azınlık halini alır. dilerim allahtan dayınız bir an önce kurtulur bu aileden ve bu insanlardan. çocuklarımız uzak kalsın bu insanlardan bu farklılastırmaya calışmalardan
annen bişey demedi mi bu lafının üzerineçocuğu annem tamamen alamıyor, çünkü gelin evden çıkmıyor o zaman da hatta hiç unutmuyorum bebek sizde kalacaksa bizde burada kalalım beraber yaşayalım demişti anneme... annem bu saatten sonra ona hizmet edemez...
Ciddimisnzarkadaşlar aklıma bir fikir geldi... sizce nasıl olur? ben ankara'ya gittiğimde bunuda alıp bizim camiye gideyim hocama durumu anlatayım, hocamda bununla konuşsun belki o zaman bir işe yarar ne dersiniz?...
korkuyor zaten. abla ben yapamam onsuz diyor. kızım madem öyle niye yıkamıyorsun çocuğu diyoruz, hava soğuk hastalanırsa diyor. ya anlamadık bizde yeminle anlamadık...annen bişey demedi mi bu lafının üzerine
"valla kiç senin k.çını toplayamam çocuğu alıp bakacağım
gerekirse sizin pisliğinizi kanıtlayıp alacağım.. ama sana da bakamam.. ne haliniz varsa görün"
dese olmaz mı korkmaz mı acaba?
işe yarayacaksa neden olmasın :)Ciddimisnz
Sanmam..işe yarayacaksa neden olmasın :)
aslında herşeyi biliyor, keyfine düşkün, dayımı sevmiyor mecbur olduğu için evli. gitse babası kabul etmiyor. karışık gerçekten çok karışık. ben anlatırken yoruluyorum...anlattiklarinizdan annenin akıl sağlığı yerinde degil gibi geldi.konuşmakla duzelebilecegini sanmiyorum. tedavi olması şart. Burda asıl görev babada. Anne normal olmadığına gore evin düzenini saglamak babaya düşüyor.
bize göre uyanık, dayımı sevmiyor.... hemen cevaplarım :)Gelin saf mı yoksa uyanık mi daha rahat bir hayat mi ariyor, dayini seviyor mu, gibi sorular olustu bende