seviyormuş karısını...Dayınız neden boşamıyor bu kadını.. Alsın kızını da ne hali varsa görsün oda....
Çeksin ozaman, beyin yokmuş dayınızda....seviyormuş karısını...
biz kabul etmedik ki zaten dayım kabul etti... bize de söyleyecek söz kalmadı haliyle...kesinlikle tekrar eve dödüğünde kabul etmeyecektiniz...bu saatten sonra öğrenmez..nasıl doğurmuş ya nasıl annelik duygusu olmamış şaştım valla...bence dayını ikna et boşasın o kadını.................
öyle olursa tamamen bize yerleşir gelin, ayrıca dayıma da ayıp olur... dayım kızını çok seviyor ve herşeyiyle ilgileniyor.Ha bir de aklıma şöyle bir soru geldi ama prosedürler buna uygun mudur bilemiyorum. Sosyal hizmetler çocuğu alsa ama anneniz ona koruyucu ailelik/yardımcı annelik vb için başvursa izin verirler mi acaba? Gerçi ne kadar fark eder böyle olsa da bilemiyorum ama...
biz kabul etmedik ki zaten dayım kabul etti... bize de söyleyecek söz kalmadı haliyle...
evet, seviyorum kızımı abla diyor anneme... çocukta bir gelişim geriliği falan yok çok şükür... ama çok pis...En iyisi çocuğu alıp, onların da 'ne hali varsa görsün' demek ama gezip tozup gelicek 'çocuğumu verin' dicek..
YOK ÇOK AKILLI YENGEM... HEMDE HEPİMİZDEN... İNSAN DUYGULARINI SÖMÜRMEYİ VE KULLANMAYI ÇOK İYİ BİLİYOR...İlla herkes evlenecek diye bir kaide yok.
İşte bu tiplerin evlenmemesi evlendirilmemesi gerekiyor.
Yengenizin akıl sağlığı sanki yerinde değil gibi.
Doğmadan bebeği çocuk esirgemey vericem diyen bir insan asla normal olamaz.
Bunlar olurken dayınız ne yapıyor. Esamesi okunmuyor anlatığınıza göre
Ne yapılabilir. Hiç bir firkrim yok ama ne dayınızdan nede yengenizden hiçbirşey olmaz
Bebeğe yazık olmuş.
aynen öyle çocuk yapmayı biliyor bakmayı bilmiyor pehhYOK ÇOK AKILLI YENGEM... HEMDE HEPİMİZDEN... İNSAN DUYGULARINI SÖMÜRMEYİ VE KULLANMAYI ÇOK İYİ BİLİYOR...
YOK ÇOK AKILLI YENGEM... HEMDE HEPİMİZDEN... İNSAN DUYGULARINI SÖMÜRMEYİ VE KULLANMAYI ÇOK İYİ BİLİYOR...
evet mezhep çatışması var ne yazık ki... bizim açımızdan değil... evet sanırım çok alıştı herşeyi bizim yapmamıza...Ben alevi tohumu beslemem defolun gidin evimden, ben öyle birşey demedim, kimseyi de buraya çağırmadım diyor. burda anlamadığım cümlede bir mezhep çatışması mı var ? ve şunu söyleyim o sizin rahatlığınıza alışmış bir iki dövünür zaten sizden rahatlıkgelir armut piş ağzıma düş misali terbiyesizlik yapmış bu kadın sizin evladı için yaptığınız yaklaşımı kullanmış ve bence kullanmaya da devam edecek değişmez bu kadın artık. inşallah dayınız bunları görür ve bu kadını ve ilginç ailesini hepinizden kurtarır
o söz o kadar iğrenç ki. nefret ettim okuduğumdaBen alevi tohumu beslemem defolun gidin evimden, ben öyle birşey demedim, kimseyi de buraya çağırmadım diyor. burda anlamadığım cümlede bir mezhep çatışması mı var ? ve şunu söyleyim o sizin rahatlığınıza alışmış bir iki dövünür zaten sizden rahatlıkgelir armut piş ağzıma düş misali terbiyesizlik yapmış bu kadın sizin evladı için yaptığınız yaklaşımı kullanmış ve bence kullanmaya da devam edecek değişmez bu kadın artık. inşallah dayınız bunları görür ve bu kadını ve ilginç ailesini hepinizden kurtarır
mezhep çatışması midemi bulandırıyor yazıklar olsun hala böyle insanlar var mı ya ben ve eşimde farklıyız ama millete göre farklıyız bu kdar alevi tohumu da neymiş kendi evliya soyundan mı gelmiş afedersiniz çok cahillermiş çok hemdeevet mezhep çatışması var ne yazık ki... bizim açımızdan değil... evet sanırım çok alıştı herşeyi bizim yapmamıza...