dayım,eşi ve 1,5 yaşında ki kızı... arkadaşlar yardım lütfen...

Ha bir de aklıma şöyle bir soru geldi ama prosedürler buna uygun mudur bilemiyorum. Sosyal hizmetler çocuğu alsa ama anneniz ona koruyucu ailelik/yardımcı annelik vb için başvursa izin verirler mi acaba? Gerçi ne kadar fark eder böyle olsa da bilemiyorum ama...

En iyisi çocuğu alıp, onların da 'ne hali varsa görsün' demek ama gezip tozup gelicek 'çocuğumu verin' dicek..

biz kabul etmedik ki zaten dayım kabul etti... bize de söyleyecek söz kalmadı haliyle...

öyle olursa tamamen bize yerleşir gelin, ayrıca dayıma da ayıp olur... dayım kızını çok seviyor ve herşeyiyle ilgileniyor.

Bazı insanların evlenmesine izin vermiceksin..Mesela burdaki kadın gibi kendine faydası yok evleniyo birde çocuk yapıyo..
Annelik karakteri olmadığını daha hamileyken çocuğu yetiştirme yurduna vermek istemesiyle belli etmiş..
Yazık o çocuğa bu kadının ellerine bırakmayın Allak korusun kendisine benzetir sonra

En iyisi çocuğu alıp, onların da 'ne hali varsa görsün' demek ama gezip tozup gelicek 'çocuğumu verin' dicek..

İlla herkes evlenecek diye bir kaide yok.
İşte bu tiplerin evlenmemesi evlendirilmemesi gerekiyor.
Yengenizin akıl sağlığı sanki yerinde değil gibi.
Doğmadan bebeği çocuk esirgemey vericem diyen bir insan asla normal olamaz.
Bunlar olurken dayınız ne yapıyor. Esamesi okunmuyor anlatığınıza göre
Ne yapılabilir. Hiç bir firkrim yok ama ne dayınızdan nede yengenizden hiçbirşey olmaz
Bebeğe yazık olmuş.

YOK ÇOK AKILLI YENGEM... HEMDE HEPİMİZDEN... İNSAN DUYGULARINI SÖMÜRMEYİ VE KULLANMAYI ÇOK İYİ BİLİYOR...

YOK ÇOK AKILLI YENGEM... HEMDE HEPİMİZDEN... İNSAN DUYGULARINI SÖMÜRMEYİ VE KULLANMAYI ÇOK İYİ BİLİYOR...

Ne akıllısı ya, aklıyla yaptığı elde ettiği birşeyi söyle ne var elinde yengenin.???ne sahibi oldu saygı sevgi görüyor mu?
Evi barkı düzenlimi.. akıl demek fesatlık fitne fücurluk demek değil..

arkadaşlar aklıma bir fikir geldi... sizce nasıl olur? ben ankara'ya gittiğimde bunuda alıp bizim camiye gideyim hocama durumu anlatayım, hocamda bununla konuşsun belki o zaman bir işe yarar ne dersiniz?...

Ben alevi tohumu beslemem defolun gidin evimden, ben öyle birşey demedim, kimseyi de buraya çağırmadım diyor. burda anlamadığım cümlede bir mezhep çatışması mı var ? ve şunu söyleyim o sizin rahatlığınıza alışmış bir iki dövünür zaten sizden rahatlıkgelir armut piş ağzıma düş misali terbiyesizlik yapmış bu kadın sizin evladı için yaptığınız yaklaşımı kullanmış ve bence kullanmaya da devam edecek değişmez bu kadın artık. inşallah dayınız bunları görür ve bu kadını ve ilginç ailesini hepinizden kurtarır

evet mezhep çatışması var ne yazık ki... bizim açımızdan değil... evet sanırım çok alıştı herşeyi bizim yapmamıza...

o söz o kadar iğrenç ki. nefret ettim okuduğumda

evet mezhep çatışması var ne yazık ki... bizim açımızdan değil... evet sanırım çok alıştı herşeyi bizim yapmamıza...
mezhep çatışması midemi bulandırıyor yazıklar olsun hala böyle insanlar var mı ya ben ve eşimde farklıyız ama millete göre farklıyız bu kdar alevi tohumu da neymiş kendi evliya soyundan mı gelmiş afedersiniz çok cahillermiş çok hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…