Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Dayanyorum artk...

izmirguzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
92
0
45
arkadaslarım ben yaklasık 10 yıldır ıdrarımı tutamıyorum okadar cok ılac ve tedavı gordumkı ama care yok doktorlar metabolızman hızlı calıstıgı ıcın hemen ıdrarın gelıyo dedıler daha 30 yasındayım 15 dakkada bır tuvaletım gelıyor eger yardım olabılecegınız bır yol bılıyosanız ne olur yardım edın bıtkısel yontemde olabılır.boyle yasamak cok zorotobuste yolda bır anda gelıyor.mafoldumben ınsallah derdıme derman bulabılırım sımdıden allah razı olsunmafoldumben

bence iyi bir ürolojiye görünürsen daha iyi olur idrar kesesinin sarkmasında bunlar meydana geliyor

bence de idrar kesen sarkmış olabilir normal doğum yapanlarda daha çok görülüyor bildiğim kadarıyla ameliyatla idrar kesesini kaldırıyorlar canım
ama sana doktorlar metabolizmandan kaynaklandığını söylemişler
çok mu sıvı tüketiyorsun acaba canım
geçmiş olsun

canım benım hayır aksıne sıvı tuketmıyorum ıdar kesesınde sarkma yokmus
okadar cok doktorda care aradımkı ama cozom bulamadım okadar zor ve agırkı bu durum dayanamıyorum ya

canım benım hayır aksıne sıvı tuketmıyorum ıdar kesesınde sarkma yokmus
okadar cok doktorda care aradımkı ama cozom bulamadım okadar zor ve agırkı bu durum dayanamıyorum ya

evet canım haklısın
nasıl çözümü olmaz ya ilaçlar nasıl fayda etmiyor benneyaptımki
ya acaba psikolojik olabilir mi

cnm herhangi bi ameliyat felan geçirdin mi şundan soruyorum; benimde büyükbabam fıtık ameliyatı olurken idrar torbasını patlatmışlar dikerkende haliyle küçülmüş...günde 40-50 defa tuvalte gidiyo :S

bide yani tedavide olmuşsun ama sonuç alınmamış aklıma böyle bişi geldi yani aynı durum sendede olabilir mi diye ?

annem de geceleri çok sık çıkıyor kaç tane dra gitti fayda etmedi sitresten uzk durmak lazımmışbide (soğan,turşu, pırasa)yemeyince daha azaldığını söylüyor

Stresten uzak durmak gerçekten önemli. Yedikleriniz de... Metabolizmayı hızlandıran yiyeceklerden uzak durun, yavaşlatanlara yönelin bence. Hatta bunu bir beslenme uzmanına danışırsanız çok daha güzel olur.

ızmirgüzeli'ne yanıt:Sana bu rahatsızlıktan 2 senedir çeken biri olarak cevap vericem.Ben "Aşırı Aktif Mesane" hastasıyım,günde 25 kere bile tuvalete gittiğim oldu ve hala yapmamış gibiydim.Senin de anlattıklarına göre aşırı aktif mesane hastalığı var,internette araştır nasıl bir hastalık olduğunu daha iyi öğrenirsin.Ben 9 aydır antidepresan kullanıyorum çünkü psikiyatri doktoru anksiyete(endişe,kaygı)sebebiyle böyle olduğumu söyledi,ama şimdi üroloji doktoru da Ürodinami istedi.Bu çok iyi bir tanı yöntemi.ıdrar deliği ve makata çok ince bir kateter sokuyorlar ve mesanenin işlevlerini ölçüyorlar, bilgisayar aracılığıyla.Ben henüz yaptırmadım,korkuyorum,ama çare yok.Çünkü gerçekten çok çekiyorum.Soracağın bi şeyler varsa sorabilirsin.Geçmiş olsun....

X