Dayanılmaz şekilde sol kasık ağrım var adetim 3 gün gecikti

patiliannesii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2024
2
0
28
Merhaba kızlar sat 3 Kasım bat 29 Kasım yaklaşık bir haftadır dayanılmaz şekilde kasık ağrım var yürüyemiyorum tamamen bacağıma ve topuklarıma vuruyor aynı zamanda o ağrıdan 5 gün sonra sağ bacağımda ağrımaya başladı reglim 3 gün gecikti normalde 28 günde bir olurum kesinlikle erken ya da geç gelmez. Hafif hafif karnımda batma hissediyorum ve belim ağrıyor ilk gün test yaptım ama negatif çıktı sizce hamile olma ihtimalin var mı bir buçuk yıldır istiyoruz 2 senedir evliyiz. Şunu da belirteyim hiçbir şekilde kasık ağrısı ve bacak ağrısı yaşamadım genelde bel ağrısı çok olurdu benim gibi bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi

Merhaba kızlar sat 3 Kasım bat 29 Kasım yaklaşık bir haftadır dayanılmaz şekilde kasık ağrım var yürüyemiyorum tamamen bacağıma ve topuklarıma vuruyor aynı zamanda o ağrıdan 5 gün sonra sağ bacağımda ağrımaya başladı reglim 3 gün gecikti normalde 28 günde bir olurum kesinlikle erken ya da geç gelmez. Hafif hafif karnımda batma hissediyorum ve belim ağrıyor ilk gün test yaptım ama negatif çıktı sizce hamile olma ihtimalin var mı bir buçuk yıldır istiyoruz 2 senedir evliyiz. Şunu da belirteyim hiçbir şekilde kasık ağrısı ve bacak ağrısı yaşamadım genelde bel ağrısı çok olurdu benim gibi bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi
28 günde bir adet görüyorsanız 17 Kasım'da yumurtlamış olmamız gerekiyor, o süreci değerlendirdiyseniz ve şu anda bu belirtiler varsa ve adet gecikmiş ile erken gebelik testi deneyin bence, ya da biraz daha bekleyin normal test yapın. İnşaallah gebesinizdir, inşallah gebeyizdir 💕 haber versin lütfen 🩵

Birgebenin günlüğünün ovulasyon testini magnezyumunu folik asitini kullanıyorum ve yumurta kalitesi için policaps kullandım yaklaşık 20 gün falan oldu ama ovulasyon testini bir senedir sürekli kullandığım için son iki üç aydır ara ara yapıyordum tahmini olarak yumurtlama tarihim sizin dediğiniz zamana denk geliyor. Ailem çocuk istediğimizi bilmiyor ama anneme kasık ağrım var çok kötü dediğim zaman bebek olabilir mi dedi ben de hiç böyle bir şey daha önce yaşamadığım için aklıma geldi gerçekten olabilir mi bilmiyorum ama her ay negatif görmekten çok sıkıldım o yüzden Ümitli değilim ama aynı şeyi yaşayan varsa yazsın diye açtım formu. İnşallah vardır Rabbim size de bana da ve isteyen herkese nasip etsin 🤲❤️

Gebelik testi sonucunun ne oldu benim de özellikle sol kasığımda ara ara dayanılmayn bir ağrı var ayaklarıma kadar iner oldu bu ağrı adetim 5 gün gecikti henüz test yapmadım

X