Benim canım yanarken gülecek ne buldunuz bilemedim...Cevabım yok. Gece gece iyi güldüm.tşk
Bugüne kadar doktora gitmekden yoruldum desem. Ve bu kadar canım yansa idi zaten giderdim. 3 -4 günden beri çok canım yanıyor. Korona nedeniyle gidemedim ama dönüşte gideceğim.1 yıldır keske gitseydiniz doktora.
İnternetten bakıp kendinize teshis koymayın, doktora gidin
Kendinizi başkasıyla kiyaslamayinEbru sallinin cocugundaki belirtiler boyun ve bacak agrisi ve bacağındaki kist imis. Ordan olabilir mi dedim.
yaklaşık 1 yıldan fazla süredir mi tatildesiniz? bir burdan kanser tanısı koymadığımız kalmıştı ciddenArkadaşlar yaklaşık 1 yıldan fazladır boynumun sol tarafinda hereket ettirince hissettiğim ağrı vardı. Son bir aydında boynumun sol tarafinda, özellikle dizden alt taraftaki kısımda biber surmuscesine ağrım var. Sol bileğinde de fındık büyüklüğünde şişlik olustu. Şu an tatilde olduğum için doktora gidemiyorum. Tatil dönüşü kısmetse doktora gideceğim. Acaba lenf kanseri falan mi oldum...
Yaklaşık 1 yıldan beri belli belirsiz ve beni rahatsız etmeyen sadece kafamı dondurdugumde hafif bir ağrı vardı. Tatilin ilk günlerinde çok şiddetlendi hem boyun hemde bacak agrilarim. Allah kısmet ederse tabiki doktora gideceğim ama izin dönüşü eğer sabredebilirsem. 1 yıldan beri tatilde degilim dalga geçmişsiniz ama.yaklaşık 1 yıldan fazla süredir mi tatildesiniz? bir burdan kanser tanısı koymadığımız kalmıştı cidden
Ebru sallinin cocugundaki belirtiler boyun ve bacak agrisi ve bacağındaki kist imis. Ordan olabilir mi dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?