Dayanilmaz boyun ve bacak agrilarim...

BUSEDEN

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
330
196
323
Antalya
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan fazladır boynumun sol tarafinda hereket ettirince hissettiğim ağrı vardı. Son bir aydında boynumun sol tarafinda, özellikle dizden alt taraftaki kısımda biber surmuscesine ağrım var. Sol bileğinde de fındık büyüklüğünde şişlik olustu. Şu an tatilde olduğum için doktora gidemiyorum. Tatil dönüşü kısmetse doktora gideceğim. Acaba lenf kanseri falan mi oldum...

Doktor değilim fakat bacak ağrısından aşırı çekmiş biri olarak aynı dediğiniz gibi bir ağrı hemde afedersiniz popomdan ayağa kadar, belki bel fıtığınız olabilir. Bacağınızda hissizlik ya da güçsüzlük oluyor mu? Aynı şekilde boyun için ise fıtık ya da stres kaynaklı olabilir. Tabi bunlar sadece varsayım doktora gitmeniz daha iyi olacaktır. Şimdiden Geçmiş olsun.

Fıtık olabilir.
Benim belimde sorunum var ama fıtık değil. Kemiklerle ilgili.
Bir ara boynum tutuldu, özel bir klinige gittim. Pratisyen hekim bana beyin ve sinir cerrahisi bölümüne gorunmemi tavsiye etti.
Devlet hastanesinde fizik tedavi birimine başvurdum boyun fitigi cikti hala arada stres olunca boynum.tutulur kafami çeviremem. Aslinda fizik tedaviye ihtiyacım var ama simdi pandemiden hastaneye gitmem sakincali, normalde de izin sıkıntı bilmiyorum bir care bulacağım inşallah.
Fizik tedavi ya da ortopediye basvurun.
Bacak ağrısı bel fitiginda bir belirti olarak addediliyor.

Hemende lenf kanseri nasıl oldun kız allah iyiliğini versin:) 1 yıldır lenf kanseri seni yaşatırmıydı sanıyosun? Kas ya da kemiklerle ilgili bir durumdur. Bacağındaki ağrı siyatik olabilir gibi mesela,romatizmal bir durum vs sanırım. Lenf menf hemende nerden çıkardın allab esirgesin.

Boyun be bacak agridi boyun fitigi gibi duruyor. Ama biz buradan bilemeyiz. Doktora gitmeniz gerekir

Çok geçmiş olsun da, ağrılarınızla bileğinizdeki şişkinliğin birbiriyle bağlantılı olduğunu nereden çıkardınız? Bir de üstüne teşhis koyuyorsunuz. Valla çağımızın en büyük hastalıklarından biri doktora değil, internete danışmak. Tatildeyim diyorsunuz ama bir yıldır tatilde değildiniz herhalde. Dönünce doktora koşun. Öyle lenf kanseri filan diye de boşuna içinizi şişirmeyin. Bize de sormayın hatta. =)) Biz de bilsek doktor olurduk ama düz vatandaşız işte. Belki de basit bir yağ bezesi yani, her şişlik kanser olsaydı ohooo...

Fibromiyalji de olabilir bu kadar yaygın ağrın varsa. Şişlik de belki ters bir hareketine bağlı olabilir. Hemen karalar bağlama, MR veya tomografi ile belli olur ne olduğu. Geçmiş olsun

Ebru sallinin cocugundaki belirtiler boyun ve bacak agrisi ve bacağındaki kist imis. Ordan olabilir mi dedim.
Kendinizi başkasıyla kiyaslamayin
Ve internetten hastalik arastirmayin
Benim de en sinir oldugum sey insanlarin kendine teshis koymasidir.
Ben kendimce yorum yaptım boyun fitigim olduğu icin ama her insanda belirtiler bile farklı olabilir.
Babamin hastalığı icin bile hic tıp bilgisi olmayan, hayatında doktor yüzü görmemiş insanlar kanserin kaçıncı evresi olduğunu bile söyledi internetten arastirarak! Doktor bile dememisken üstelik!!!
Doktora cok giden insan biraz daha bilinçli olur diye düşünürüm en azindan kendimce öyle olmaya calisiyorum. Boynum icin bile doktor yönlendirdi beni.
Tavsiyem bir sağlık kurulusuna gitmeniz, aile.hekimine bile.gitseniz o size yardimci olurdu. İnternetten daha güvenli en azindan.
Gecmis olsun.

yaklaşık 1 yıldan fazla süredir mi tatildesiniz? bir burdan kanser tanısı koymadığımız kalmıştı cidden

yaklaşık 1 yıldan fazla süredir mi tatildesiniz? bir burdan kanser tanısı koymadığımız kalmıştı cidden
Yaklaşık 1 yıldan beri belli belirsiz ve beni rahatsız etmeyen sadece kafamı dondurdugumde hafif bir ağrı vardı. Tatilin ilk günlerinde çok şiddetlendi hem boyun hemde bacak agrilarim. Allah kısmet ederse tabiki doktora gideceğim ama izin dönüşü eğer sabredebilirsem. 1 yıldan beri tatilde degilim dalga geçmişsiniz ama.

Ebru sallinin cocugundaki belirtiler boyun ve bacak agrisi ve bacağındaki kist imis. Ordan olabilir mi dedim.

Hastalık belirtileri zaten birbirine benzer.simdi burnum kaşındı yazsanız bile kanser der internet.
Malesef ben de sürekli internetten hastalık aratip depresyona giren bi tipim.
En iyisi bi dr a görünmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…