• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları *DaYaNaMıYoRuM*

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hidennisko

çiçekli böcekli :))
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
5.494
238
688
Sakarya
arkadaşlar oğlum 1.5 aydır geceleri uyumuyor
son 2 haftadır bagıra bagıra sürekli aglıyor
şu an 7 aylık ve alttan iki dişi çıktı.

diş çıkarırken bu kadar huzursuzluk ve uykusuzluk yapar mı??
artık dayanacak gücüm kalmadı..
gündüzleri bazen 2 saat falan uyuyor..ama gece niye uyumuyor
acaba başka sıkıntısı mı var??
lütfen diş çıkarma döneminde bunları yaşayan varsa cevap yazsın..

Bazen bizdede oluyor özellikl diş çıkartırken hele büyüdükçe diş çkarma daha sıkıntılı geçiyor.Böyle bir durumda ben mutlaka vardır bir sebebi diye düşünüyorum.Doktor konturollerimizi daha erkene alıyorum.Şimdilik diş dışında sıkıntı çıkmadı.

canım sıkma kendini bende de aynı problem var.ve benimki1,5 yaşında azılarını çıkarıyor bende dayanamıyorum ve hiç birşey yemiyor yediremiyoruz napacağımı şaşırdım doktora götür dicem ama ne yapabilir sadece ağrı kesici verir.kendini strese sokarsan çocuğa yansır biraz sabır diliyorum başkada yapacak birşeyimiz yok. allah hepimizin yardımcısı olsun.kendini yıpratma.hoşçakal

benim oğlumda doğdugundan beri kusma sorunu var
bu huzursuzlukları icin doktora gittigimizde reflüden olabilecegini söyledi doktor
zaten surup kullanıyorduk şimdi bir tane de ha verdi
ama oğlum bunun ertesinde diş cıkardı
acaba dedim ilacı bosuna mı kullnaıyoruz
acaba dişten mi yaptı mideden değil de??

o kadar sıkıntılı ise jel veriyorlarmış,onlardan kullansanız.
ya da başka bir sıkıntısı mı var acaba,doktora göstermek gerek.diştendir büyük ihtimal.

Back