Çok yorgunum. Artik cogu sey beni mutlu etmiyor. Sessiz biyerde tek basima sadece oturmak yatmak istiyorum. Aklimda surekli geçmiş yaşadıklarım pişmanliklarim var. Neden öyle yapmadim neden şunu demedim vs vs. Surekli kendimi yargılıyorum. Cogu zaman nefret ediyorum kendimden. Olaylari kafamda baştan kurup kurup duruyorum. Yanlış olduğunun farkindayim ama engel olamıyorum. Bazen intihar plani ya da kacma planlari kuruyorum. Intihar edecegin icin degil ama kafamda bunu kurarken ozellikle bikac kisinin yaşayacağı uzuntuyu dusunup keyif alıyorum. Ya da biyerlere kaçıyorum (bunu yapabilirim).
Eşime kırgınlıklarim var evlilik surecinde yasadiklarimizdan dolayi. Ailesinede. Ama esimin o zamanki tutumu bana düşündükçe artik daha agir gelmeye basladi.
Buna benzer duygular ara ara yasiyordum ama hep gecistirdim bu hale kapilmamak icin. Simdi gecmiyo. Artik içimden gulmek bile gelmiyo.
Diyorum bunlar gecti artik onune bak sukret. Ama yapamıyorum.
Bikac gece once aklımi kaybetmekten korktum bianda cok kotu oldum. Sanki beynimin icinde bir pamuk ipi kopmak üzereydi delirecegimi düşündüm hatta hissettim.
Diyorumki depresyonda miyim ama insan depresyondaysa depresyonda olduğunu bilmez ki.
Bunlari neden yazdigimida bilmiyorum
Yorgunum..
Eşime kırgınlıklarim var evlilik surecinde yasadiklarimizdan dolayi. Ailesinede. Ama esimin o zamanki tutumu bana düşündükçe artik daha agir gelmeye basladi.
Buna benzer duygular ara ara yasiyordum ama hep gecistirdim bu hale kapilmamak icin. Simdi gecmiyo. Artik içimden gulmek bile gelmiyo.
Diyorum bunlar gecti artik onune bak sukret. Ama yapamıyorum.
Bikac gece once aklımi kaybetmekten korktum bianda cok kotu oldum. Sanki beynimin icinde bir pamuk ipi kopmak üzereydi delirecegimi düşündüm hatta hissettim.
Diyorumki depresyonda miyim ama insan depresyondaysa depresyonda olduğunu bilmez ki.
Bunlari neden yazdigimida bilmiyorum
Yorgunum..