• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dayanamiyorum icim caniyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
73
- Yurtdışı
meraba herkese
bir süredir saclarim cok dökülüyor ama hep kendime dedimki amaan mevsimle alakali birsey bu diye
ama gittikce dahada kötülesiyor ufak top halinde dökülüyorlar bazen ve herzaman icim cok aciyorr o saclari gördügümde. kardesimde bana hep kel diyor :43: bu bir bayana denecek en kötü lafdir .sampuanima sarimsak kattim 3. sefer oldu kullanali bi fayda yok ama yinede devam edecem. bakim olarakta ara sira yumurta sarisi veya cesitli yag bakimlari yapiyorum
ve bu arada kafamda belli bi yer var orasi cok kasiniyor ve bazen yara oluyor kabugu soyuluyor o ne acaba ve bu yuzden dökülme olabilirmi?
dr. daha gitmedim dusunmuyorumda cünki bu aralar hic zamanim yok.
cevaplarinizi bekliyorum
:25:

Mantar ,egzama olabilir ve kullandığın şampuanlar da daha kötü yapabilir içeriğinde bulunan ağır silikonlar vb. maddelerden dolayı.
Saçlarını daima temiz tutup,başka birinin tarak,havlu vb eşyalarını kullanmamanı öneririm.Bence ihmal etmeden doktora gidin.Yayılırsa daha kötü olur.

dikkat ediyorum evt hep kendi havlumu kullanirim. saclarimi zaten artik taramaz oldum cünki ozamn daha fazla döküldügü icin :43:
sampuanim silikonsuz sadece sarimsak var.
egzamadan veya mantardan sac dökülmesi olabilirmi? ve sacin uzamamasi ?

canım sendeki dert bende de var maalsef.benimde öyle özellikle banyoda çok dökülüyo kestirmek iyi geliyo ama o kadar uzattım kıyamıyorum.
bir arkadşın dediği gibi egzama olabilir kaşınıyo deyince aklıma direk bu geldi.birde saçımı taramıyorum demişsin öyle bir şey yapma aramak saç derisini canlandırır hafif ıslakken tara. çokıslakken tarama o zaman saçlar hassas ourmuş.

arkadaşım aynı dert bende de vardı..yaşadığım yerin suları çok kireçli acaba sizin ordada varmı böyle bir sorun..

ben denemediğim şey kalmadı..ama çözümünü sonunda buldum...

yağlar yumurta kürleri,,çoğu şampuan,,saç kestirmeler,,suyu kaynatıp saç yıkamalar neler neler denemedim ki ama olmadı yine dökldü hemde top yapınca kocaman olacak kadar dökülüyordu...

3 şey uyguluyorum saçıma ve saçlarım dökülmüyor artık ve eskisinden daha sağlıklı...

1-suna dumankayanın bir kürü var...sığır iliği kürü çok çok iyi geldi saçıma önceleri haftada bir şimdi ise iki haftada bir uyguluyorum istersen bir bak netten..
2-sarımsak şampuanı zigavus onuda araştırabilirsin ben memnun kaldım
3-damacana su kaynatıp yıkıyorum...

biliyorum çok şey uyguluyorsun diyebilirsin ve zor gelebilir ama saçlarım için herşeyi yaparım artık...çünkü kadının serveti saçları..dökülünce çok çok üzülüyorm..yeni yeni saçlarımda çıkıyor sonunda:):)

selam kizlar öncelikle cok tsk ederim cevaplariniz icin kendimi iyi his ediyorumm böyle cevaplar gelince.
suan sacimda kür var 3 saatir bekletiyorum birazdan yikayacam. zaten saclarim kivircik oldugu icin fark etmiyor aslinda taramam ama Nilsu83 dedigini uygulayacam saclarimi tarayacam.aynen benimkilerde zar zor uzadilar simdide kesmek olmuyor kiyamiyorumm :19:

Aysunay senin dediklerinede
almanyada yasiyorum ve galiba buranin suyu kirecli bak bunu hic düsünmemistim türkiyede tatildeyken saclarim süperdi hic dökülmüyordu.
sigir iligini duydum ama annem zaten bu sac kürlerime sinir oluyor özellikle sarimsaga o yüzden sigir iligine hic izin vermez.
ama diger dediklerini bir arastirayimm canim

Back